Strzały na bramkę

K@rim Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.12.2007, 10:27    Pytanie
Szukałem podobnego tematu ale znalazłem tylko do fm 07 więc pisze.
Mój problem polega na tym iź wczoraj czytałem artykuł obalamy mity i tam był opisany problem strzałów na bramkę. Nigdy nie zwracałem na to uwagi ale wczoraj pilnie to śledziłem... Grałem meczyk PSG ( gram 2 sezon- pierwszy sezon zakończyłm 2 miejscem w lidze) z Druźyną z 20 miejsca która do tej pory przegrywała wszystkie mecze. W meczu dla mojej druźyny było 25 strzałów ale tylko 8 celnych i to w taki piękny sposób źe wszystkie prosto w bramkarza!!! strzelali pomocnicy i napastnicy- zawsze w bramkarza...urzywam trening TUGa który jest świetny. Czy wy teź macie taki problem ze strzałami na bramkę???

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
17.12.2007 10:30    #1
Czytałeś artykuł to po co robisz taki temat, napewno są takie tematy poszukaj
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

rondel Ekspert

0
17.12.2007 10:31    #2
proszę jedne z wielu: http://cmrev(...)370.html
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

0
17.12.2007 10:32    #3
Możesz spróbować pokombinować z taktyką, rozmową motywacyjną. Może Ci także pomóc trener, który będzie miał wysoki atrybut strzały w treningu.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

K@rim Młody aktywista

0
17.12.2007 13:38    #4
Wiem ze czytałem!!! tylko ze nic z tego nie wynika... ciągle trafiają bramkarza... zmieniałem już zawodników i styl gry... została mi jeszcze zmiana trenera, moze to pomoze:(

K@rim Młody aktywista

0
17.12.2007 13:41    #5
A co do "Bramkarz Himen" to to nie to samo bo tam bramkarz jest gwiazdą bo ratuje zespół cieżką pracą a u mnie wszyscy celują w BR tak jakby go chcieli strącić :D Ale Ok zmienia trenera

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
17.12.2007 15:31    #6
pisze się używam*..
być może trening TUG'A w twojej drużynie nie przynosi zadowalających rezultatów. Spóbuj zrobić własny, wtedy porównaj wyniki.

Lenor Partyzant

0
17.12.2007 16:59    #7
TO jest bug jak cholera :) gralem 4 sezony Milanem i wiem coś na ten temat :) Bojan Pato Amauri i nie będe drugi raz przytaczał ich celności :P ale wiem jedno zatrudniłem najlepszych trenerów niekiedy płacąc im po 100 tys mies. i mimo ze gwiazdki przy treningu mam wyświetlane na czerwono co oznacza perfekcyjny trening , wszystkim staty rosną a sytuacje jak nie wykorzystywali tak nie wykorzystują ja już dałem sobie spokój 4 sezony i wystarczy

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

0
17.12.2007 17:01    #8
100 000 miesięcznie to nie możliwe...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

K@rim Młody aktywista

0
17.12.2007 19:11    #9
O ja pier...dziele!!! jak sie szybko pisze na klawiaturze to sie mozna pomylic... zachwile ktos sie doczepi ze nie uzywam polskich znakow... A wracajac do tematu--- Zatrudnilem nowych trenerow od taktyki posiadani pilki i strzalow... jest troche lepiej bo czesciej trafiaja ladne bramki w okienko ale nadal bardzo czesto strzelaja w bramkarza... wieksze postepy zauwazylem w taktyce i posiadaniu pilki... nowi trenerzy maja oczywiscie po 7 gwiazdek

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.