FM 2008 bez płyty

Castor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.12.2007, 14:51    Pytanie
Chcialbym sie dowiedziec czy jak przegram FMa na zwykla cd to czy bedzie to mialo jakis wplyw na dzialanie FMa ?? Nie chce zeby oryginalna plytka sie porysowala :

Dacik Partyzant

0
17.12.2007 22:49    #1
CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

wojciak Partyzant

0
18.12.2007 00:09    #2
Jeżeli skopiujesz płytę będziesz potrzebował cracka, żeby odpalić grę

Nic podobnego

CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

Można lecieć na pocztę i odsyłać, tylko po co...? To bez sensu jak trzymanie pieniędzy na lokacie. Osobiście polecam wykonanie obrazu płyty.

Studi Partyzant

0
18.12.2007 00:12    #3
Obraz dobra rzecz, mi np: płyty nie chce się wkładać do czytnika... ot, takie lenistwo ;)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
18.12.2007 01:10    #4
ja mam dwa cd-romy. w jednym jest płytka z FM non stop, a drugi jest "mobile" :P
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
18.12.2007 06:42    #5
Wojciak na pewno?
Wypal FM-a, zainstaluj go i zobacz czy nie potrzebujesz cracka.

Koniec imprezy. CMRev poleca korzystanie z oryginalnych płyt. W razie porysowania możecie je spokojnie wymienić.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.