Finanse

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2007, 15:22    Pytanie
Czy warto wyciągać od klubu jak najwięcej kasy (budżet na transfery + max obniżenie płac, żeby mieć dodatkową kasę) na początku kariery, kiedy chcą żeby utrzymać stabilność finansową? W Juve balans jest tylko trochę wyższy niż budżet, płace pochłaniają sporo kasy i zastanawiam się czy mnie nie wywalą jak będzie -15mln euro :P

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
18.12.2007 15:30    #1
Zawsze możesz wyciągnąć ile chcesz ale uważaj z wydawaniem tego. Ja na początek proponuję rozsądną politykę transferową.

Przy -15 mln Euro nie wywalą ale dług ma to do siebie, że trudno z niego wyjść.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Mateyyy Młody aktywista

0
18.12.2007 15:33    #2
No to zalezy od ciebie jesli chcesz utrzymac jak najlepsze wydatki na wynagrodzenia to sobie ustaw jakj najmniejsza place i zwolnij slabych juniorow. A od klubu wymagaj tyle aby nie wyjsc na za duzy minus. Ja w Torino w FM 2007 mailem -20 mln funtow i mnie nie zwolnili bo wygralem Lige Mistrzow :)

heniek87 Partyzant

0
18.12.2007 15:51    #3
tez gram JUVENTUSEM i raczej wole nie wpadać w długi bo wtedy zarząd akceptuje oferty transferów najlepszych graczy po śmiesznie niskich cenach. tak nawiasem to JUVE ma tak zdolną młodzież że na transfery nie trzeba wiele kasy

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.12.2007 16:15    #4
Ale jak będziesz miał za duże długi, to przyjdzie zarząd komisaryczny i będzie krucho. Nie będziesz mógł wtedy robić żadnych transferów. Ale im większy klub, tym większe może mieć długi, zanim przyjdzie zarząd komisaryczny.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.