Problem po oknie transferowym!!

arkadeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2007, 22:26    Pytanie
Mam mały problem. Gram Realem Madryt (wiem wiem bardzo ambitnie :D) w nowego managera. Minęło mi pół sezonu, skończyło się okno transferowe i muszę wybrać jak zawsze 25 zawodników na resztę sezonu. I tu zaczyna się problem. Gdy już wybiorę graczy i zatwierdzę zespół wyświetla mi że żaden z moich zawodników nie jest zarejestrowany i nie może wystąpić w meczu. Pytanie brzmi: CO TO MA ZNACZYĆ??????? Nie wiem czy to jakiś bug ale jeśli komuś przydarzyło się coś podobnego i poradził sobie z tym to bardzo proszę o pomoc.

Czwartek Partyzant

0
18.12.2007 22:29    #1
Jest to znany problem który ma zostać naprawiony w kolejnej łatce, na dzień dzisiejszy niestety nic nie da się z tym zrobić (podobno).

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.12.2007 22:32    #2
to nie jest tak jak mowisz......ja tez gram lige hiszpanska ale betisem i tez mi sie wydawalo ze nikt nie bedzie mogl grac.....chcialem nawet wylaczyc ale jak zobaczysz w zakladce sklad jest przycisk ZMIEŃ tam odniesie cie do ustalania numerow wtedy ustaw jak chcesz i bedziesz mogl sie cieszyc gra....mysle ze o to ci chodzi

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.12.2007 22:35    #3
czwartek ty mowisz o ustalaniu mumerow w 2 i mlodziezowej druzynie.......to zostanie porawione.....ale on ma problem(tak jak zrozumialem)z 1 druzyna.....ja musialem poczekac do ostatniego dnia zglaszania mumerow gdzie gra sama kaze ustalac i wtedy bylo ok....

Użytkownik uznał post za pomocny

arkadeusz Partyzant

0
19.12.2007 11:17    #4
rakowiec89 dzieki wielkie za pomoc!! Już się martwiłem że wszystko trzeba bedzie zaczynać od nowa a teraz wszystko mi już normalnie działa!!

ag-25 Partyzant

0
15.06.2008 17:20    #5
Mam takie pytanie:
Gram w 4 lidze angielskiej i jest październik 2007 okno transferowe zamknięte, a ja sprzedałem dwóch swoich piłkarzy i co szokujące przeszli oni do tych klubów od razu po podpisaniu kontraktów! a nie w styczniu, co to jest???

ResetPL Młody aktywista

0
15.06.2008 17:26    #6
[quote=ag-25]Mam takie pytanie:
Gram w 4 lidze angielskiej i jest październik 2007 okno transferowe zamknięte, a ja sprzedałem dwóch swoich piłkarzy i co szokujące przeszli oni do tych klubów od razu po podpisaniu kontraktów! a nie w styczniu, co to jest???[/quote]
Niech zagadane nie były to kluby angielskie ?? Odpowiedź jest prosta w tych krajach okienko transferowe trwa w innym czasie...

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.06.2008 17:39    #7
nie to że w tych krajach, tylko w niższych ligach angielskich tak jest, bo to jest logiczne że słabszy klub wypożyczy z lepszego grajka. Poza tym długoterminowe wypożyczenia do klubu mogą być chyba 2. Dlatego w trakcie sezonu wewnątrz kraju można przeprowadzać wypożyczenia
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

ResetPL Młody aktywista

0
15.06.2008 18:16    #8
[quote=Przemu$^^]nie to że w tych krajach, tylko w niższych ligach angielskich tak jest, bo to jest logiczne że słabszy klub wypożyczy z lepszego grajka. Poza tym długoterminowe wypożyczenia do klubu mogą być chyba 2. Dlatego w trakcie sezonu wewnątrz kraju można przeprowadzać wypożyczenia[/quote]
Czytałeś w ogóle co kolega Ag-25 napisał ??
Cytując:
[quote=ag-25]sprzedałem dwóch swoich piłkarzy i co szokujące przeszli oni do tych klubów od razu po podpisaniu kontraktów! a nie w styczniu, co to jest???[/quote]
Sprzedał, a nie wypożyczył:D

Tzar Przodownik pracy

0
15.06.2008 19:28    #9
Wystarczy poczytać zasady ligi, w której się gra. Tam jest też podany okres trwania okienka. Będąc managerem wypadałoby znać te zasady.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.