Piłkarze Kamerunu

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2007, 11:01    Pytanie
Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację:D Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować? Aha i jeszcze coś.Jak to sie dzieje że w roku ja mam do zagrania 2 mecze towarzyskie maksymalnie;/? Daję terminarz patrzę a tam 2 wolne terminy na mecze towarzyskie i do tego 4 mecze w kwalifikacjach do MŚ.Przecież normalnie reprezentacje w roku grają kilka meczów towarzyskich plus kilka w kwalifikacjach do różnych imprez.Dobra to tyle pytań przepraszam że tak sie o wszystko czepiam ale chcę poznać zdanie innych ktorzy prowadzą repry bo to jest mój debiut zawsze grałem tylko klubami i chcę zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.Pozdrawiam:D

marcinoo Partyzant

0
19.12.2007 11:40    #1
Proste. Itandje wybrał grę w reprezentacji Francji. Jak masz zajęte terminy meczy to normalne że Ci mało wolnych terminów zostało.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
19.12.2007 11:44    #2
Białasie, uważaj sobie z pisaniem takich rasistowskich treści.
myspace.com/marneszanse

Deduś Partyzant

0
19.12.2007 12:19    #3
Ej spokojnie;/;/ Ten tytuł co był przedtem wcale nie był napisany na tle rasistowskim:( Nie mam nic do czarnych i szanuję ich jak najbardziej.Tak napisałem bo nic mi do głowy nie przyszło lepszego co by przykuło uwagę.Wiem przesadziłem przepraszam ale żeby nie było to dla mnie wszyscy ludzie czy z afryki czy europy są tacy sami.Więc jak byś mógł nie nazywaj mnie rasistą.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
19.12.2007 15:28    #4
nie wszystkich piłkarzy znajdzie ci poprzez wyszukiwanie zwykłe.. trzeba także poszperać po kameryńskich klubach. W sumie 54 piłkarzy to nie jest tak mało, ja objąłem repr. Tunezji i miałem ich aż! 25.. ;) co do Itandje to hm.. szczerze to nie wiem. Wchodziłeś w indywidualne rozmowy z piłkarzem? Może tam jakoś można go namówić..

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.12.2007 15:40    #5
- Nie zaznaczyles w dodatkowych krajach na poczatku gry Kamerunu i przes to masz tak malo zawodnikow.
- Dziwne to jest z tymi meczami powinienes miec wiecej, poczekaj do przyszlego roku.
- Itandje moze miec zaznaczone ze wybral Francje i chce dla niej grac. Mozna to sprawdzic tez w edytorze.
- Skoro masz 56 graczy to po prostu tyle jest Kamerunczykow w bazie danych i nic z tym nie zrobisz!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.12.2007 15:47    #6
Składam serdeczne gratulację spowodu tego, iż pierwszy raz w swoim życiu zostałeś selekcjonerem reprezentacji. Super! Postąpiłeś bardzo dobrze, objęcie Reprezentacji Kamerunu to spore wyzwanie jak na pierwszy raz. Możliwym jest to, że na dużej bazie danych jest tylko 56 Kameruńczyków. Ja Ci napisze jak szukać zawodników do reprezentacji robisz to albo poprzez wyszukiwanie w grze, w Genie, albo w każdym klubie - metoda czasochłonna ale bardzo skuteczna. To, że znajduje Ci 56 grajków jest normalne. FMowska wyszukiwarka wyszukuje (a co mogłaby robić innego?) najbardziej znanych futbolistów. Taka jej natura. Dziwna sprawa z tym słabym GK Liverpoolu. Być może zdecydował się na grę w kadrze z kraju Piresa. Tak jeden Kameni i cienias nie wygrają Ci el. MŚ ale masz jeszcze 54 graczy. Weź sobie jakiegoś piłkarza za bramkarza (np. środkowego obrońce i spokój). Albo oszukuj z obywatelstwami w FMM lub szukaj. 6 meczy w roku Ci wystarczy. Nie przepraszaj czepiaj się dalej. Dopinając ostatni guzik uważaj aby go nie urwać.

Na przyszłość staraj się obejmować reprezentacje które pochodzą z krajów, które:
a) wybrałeś jako dodatkowe - wszyscy piłkarze
b) albo masz załadowaną ligę

Kick It Out - Let's Kick Racism Out Of Football
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 15:51    #7
Krzewicielu a po co w edytorze?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.12.2007 15:53    #8
Weteranie jak widzisz uzylem slownka 'tez' ;P Wiem ze mozna to zobaczyc w samej grze (:

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 15:58    #9
Jednak metoda z wpisaniem nazwiska Itandje w grze jest szybsza. Chyba, że masz wyłączoną grę.

Smacznego karpia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.