Piłkarze Kamerunu

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2007, 11:01    Pytanie
Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację:D Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować? Aha i jeszcze coś.Jak to sie dzieje że w roku ja mam do zagrania 2 mecze towarzyskie maksymalnie;/? Daję terminarz patrzę a tam 2 wolne terminy na mecze towarzyskie i do tego 4 mecze w kwalifikacjach do MŚ.Przecież normalnie reprezentacje w roku grają kilka meczów towarzyskich plus kilka w kwalifikacjach do różnych imprez.Dobra to tyle pytań przepraszam że tak sie o wszystko czepiam ale chcę poznać zdanie innych ktorzy prowadzą repry bo to jest mój debiut zawsze grałem tylko klubami i chcę zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.Pozdrawiam:D

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.12.2007 16:03    #10
Miałem to samo gdy prowadziłem kadrę Senegalu, moja rada jest taka: poczekaj!!!
Po roku wyszukaj znowu piłkarzy to pojawią się nowi!!!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.12.2007 16:04    #11
Newgeny? Czy przylecą z kosmosu?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Deduś Partyzant

0
19.12.2007 17:32    #12
Heh dzięki Pucek rzeczywiście jest napisane że wybrał Francję wczoraj było już bardzo późno jak grałem i przeoczyłem:P Z tymi meczami to nie wiem o co chodzi bo naprawde jest ich bardzo mało;/ A najbardziej to mi szkoda moich 2 grajków Achille Emany bo zrezygnował z gry w kadrze choć ma 25 lat dopiero oraz Benoit Assou-Ekoto bo ma napisane że jego wymarzoną reprezentacją jest Francja i poczeka aż mu zaproponują gre u nich i nie chce grać Kamerunie bo potem straci szanse występu u Trójkolorowych;/ Nieciekawa sprawa bo są bardzo dobrzy obaj i przydaliby mi się w walce o MŚ.Ale co zrobisz:( Zastanawiam się tylko czemu wyszukuje mi tak mało zawodników którzy mogą u mnie grać? Przecież we Francji jest mnóstwo grajków mających podwójne obywatelstwo a ja znalazłem raptem 4 i to nie za ciekawych.Oby newgeni jacyś ciekawi się pojawili:D

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 18:13    #13
Postaw im 0,5l i zgodzą się na Kamerun.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2007 18:27    #14
masz tak malo zawodnikow bo nie wybrales kamerunu jako dodatkowego panstwa....a na duzej bazie danych nie ma tak duzo zawodnikow do kadry......ale w wyszukiwarce fm'a jest najczesciej tak ze nie wszystkich zawodnikow pokazuje jakich oferuje gra....a wiec musisz szukac w klubach kamerunskich....lub gdzies w innych klubach....mozesz jeszcze uruchomic genie scouta i tam wyszuka ci wszystkich obywateli kamerunu i raczej powinienes znalezc wiecej graczy....

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 18:31    #15
Nie wiem czy nie chciało Ci się przeczytać mojego posta ale 90% Twojej wypowiedzi jest tam zawarte.

Mam nadzieję, że lenistwo a nie łowy.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2007 18:44    #16
dobra....nie czytalem co tam napsiales...tylko chcialem napsiac.....i pomoc bo w poprzednim fmie mialem taka sytuacje ze szwajcaria......tylko tyle..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.