Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować? Aha i jeszcze coś.Jak to sie dzieje że w roku ja mam do zagrania 2 mecze towarzyskie maksymalnie;/? Daję terminarz patrzę a tam 2 wolne terminy na mecze towarzyskie i do tego 4 mecze w kwalifikacjach do MŚ.Przecież normalnie reprezentacje w roku grają kilka meczów towarzyskich plus kilka w kwalifikacjach do różnych imprez.Dobra to tyle pytań przepraszam że tak sie o wszystko czepiam ale chcę poznać zdanie innych ktorzy prowadzą repry bo to jest mój debiut zawsze grałem tylko klubami i chcę zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.Pozdrawiam
Najnowsze posty