Dziwne opinie zarządu i kibiców

masseur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2007, 15:36    Pytanie
Ruch Chorzów ciąg dalszy :) Przed sezonem miałem utrzymać zespół w lidze i awansować do trzeciej rundy Pucharu Polski. Z PP odpadłem już w 2 rundzie, ale jakoś niezadowolenie zarządu rozeszło się po kościach... Inaczej sprawa stoi z Ligą. Po 9. kolejkach zajmuję bardzo wysokie, 5. miejsce (!), co wcześniej było tylko marzeniem. Co prawda powiedziałem działaczom że Ruch zajmie miejsce w środku tabeli, ale forma "niebieskich" jest jeszcze lepsza. Jednak działacze nie są zadowoleni. Druga sprawa to opinia kibiców, którzy chyba nie wiedzą że na transfery dostałem rzeczywiście okrągłą sumkę, ale za "0" Euro to wielu wzmocnień nie zrobię. Jedynie kupowałem z kasy ze sprzedaży, a i tak nie mam już pieniędzy na transfery. Które miejsce mam zająć żeby boss'owie byli zadowoleni? To pewnie kolejne niedopatrzenie twórców.

Mateyyy Młody aktywista

0
19.12.2007 15:41    #1
Kurcze naprawde dziwna sprawa... Ja gram Lechia Gdansk i mam podobny problem. Mimo zwyciestwa nad Atletico Madryt na wyjezdzie w Pucharze UEFA 1:0 "kibice nie sa zadowoleni ze zmarnowanych sytuacji podbramkowych...

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
19.12.2007 15:42    #2
Często tak jest że mówą że powinnieneś się nieco lepiej sprawować, spowodowane jest to tym że npw danym okresie jakiś kupiony gracz gra słabo i minusem jest to że ten zawodnik okazał sie nie wypałe, poszczególne, pojedyńcze zdarzenia w miesiącu składają sie na ocene i nie mu byc to forma w lidze.... A co do tych transferów, to jest to lekkie niedopatrzenie...

Użytkownik uznał post za pomocny

"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.12.2007 15:49    #3
Wydaje mi sie ze zaufanie ktore zostalo rozbudowane w tej grze nie funkcjonuje na razie jak powinno. Mysle ze SI wiecej nad nim popracuje :)

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 15:56    #4
Obiecałeś zarządowi miejsce w środku tabeli takim jest miejsce numer 8. Oczywiście na Twoją korzyść wpływa wyższe miejsce. Najprawdopodobniej żółty zarząd jest wywołany słabszą grą w kilku meczach. Rozgrywki to nie tylko LIGA to wszystkie rozgrywki. Może im zależało akurat na PP.

Co do transferów to oczywiste, że nawet transfer za 0 może być niewypałem. Nie myśl sobie, że jak będzie niewypałem to nie będą dymić a jak będzie celny to zbudują Ci pomnik.
Nie byłeś skuteczny na rynku i stąd to niezadowolenie.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

marcinoo Partyzant

0
19.12.2007 16:19    #5
A u mnie zarząd Legii w Pucharze UEFA kazał dojść w pierwszym sezonie do 1/2 finału!! Zgroza!

masseur Partyzant

0
19.12.2007 16:34    #6
9pucek: co do PP to się zgadzam, bo odpadłem już w pierwszym meczu. Ale to był jedyny słabszy mecz. W lidze raczej nie mam wpadek (bo trudno za wpadke uznać porażkę z Legia w W-wie 2:0 i remis u siebie z koroną 1:1) Poza tym środek tabeli to nie 8 miejsce , ale nawet 10... Co do transferów to były one trafione: Janukiewicz, Radler i Kiełb na wypożyczenie. Wszyscy się sprawdzili, więc kibicom chodzi o ilość, a ja raczej nie mogę nic już poradzić. Przyjdą piłkarze w przerwie zimowej, ale na razie jestm "bezbronny" ;)

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 16:37    #7
Jeżeli 16 podzielisz przez 2 to wychodzi 8. Więc środek to coś pomiędziy 8 a 9...hehe
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

masseur Partyzant

0
19.12.2007 16:41    #8
no matematycznie tak, ale wiadomo że środek tabeli (czyli bezproblemowe utrzymanie) to także ciut niżej niż 8 miejsce ;)

Pucek Stachanowiec

0
19.12.2007 17:12    #9
Wiadomo...!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution