2 pytania

antykujon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2007, 10:01    Pytanie
1. Prowadzicie 2:0, jest 65~70 min, gracie dwoma napastnikami i jeden z nich strzelił 2 bramki a drugi zero (zakładamy że są mniej więcej tak samo zmęczeni po 85% i że są podobnej klasy), co robicie ściągacie tego który strzelił te dwie bramki, ściągacie tego który nic nie strzelił czy w formacji ataku po prostu nie robicie zmian?
2. Co tak dodladnie daje przydzielenie mentora, czy szybciej beda wzrastaly atrybuty pilkarzowi ktory sie uczy?

ciesiel Partyzant

0
24.12.2007 10:07    #1
1. Zależy czy grasz u siebie, czy na wyjeździe. Jak grasz u siebie to możesz ściągnąć tego, co strzelił dwie ramki, aby pożegnali go kibice owacją, jak na wyjeździe to lepiej ściągnij tego słabszego, żeby nie narażać bohatera na gwizdy.
2. Dokładnie nie wiem, ale chyba chodzi o atrybuty psychiczne. Mentor uczy "młodego" pewnych zachowań. Najlepiej ustawić piłkarzy o podobnym typie. W osobistych masz napisane "zawodnik podobnego typu co..." Tego ustaw na mentora

Użytkownik uznał post za pomocny

elnino Partyzant

0
24.12.2007 10:08    #2
1. ja bym nie ściągał żadnego z tych napastników ponieważ, i jeden i drugi są w dobrej dyspozycji bo jak dla mnie kondycja 85% w tej fazie meczu jest na bardzo dobrym poziomie a jeżeli już to zdjąłbym tego co nie strzelił gola
2. zawodnik któremu przydzielisz mentora może zyskać np. nowe ulubione zagranie któego nauczy się od mentora a atrybuty też mu powinny się polepszyć no ale to już bardzie zależy od treningu:)

pozdro:)

matinho02 Młody aktywista

0
24.12.2007 10:09    #3
1. to zalezy czy n[. ten co strzelil 2 bramki liczy sie w klasyfikacji na najlepszego zawodnika ligi badz swiata pod wzgledem średniej , jesli tak to warto go zdjac jak ma obecnie note 9... bo meczu raczej juz nie przegrasz , no i warto oszczedzac podstawowych zawodnikow przy spokojnym prowadzeniu jak za 3-4 dni czeka cie trudny mecz

2. glownym efektem przydzielenia mentora... jezeli nie bedzie konfliktu charakterow jest nauczenie ucznia ulubionych zagran mentora....

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.12.2007 10:39    #4
1. Ja najczesciej robie tak ze sciagam zawodnika ktory jest odgrywajacym, na boisku zostaje jedyny napastnik ktory obdarzony jest duza szybkoscia. Nastepnie ustawiam zeby moj zespol czekal na kontre i wtedy ta szybkosc moze duzo dac.
2. Przede wszystkim mentor musi byz zawodnikiem doswiadczonym i ogranym. Jest to gracz ktory uczy mlodego pilkarza ktory dopiero zaczyna przygode z futbolem. Po prostu jest takim trenerem dla niego ktory dzieli sie swym doswiadczeniem, doradza i oczywiscie uczy go jeszcze lepiej grac (co wiaze sie ze wzrostem atrybutow). Pamietaj ze najlepiej aby mentorem byl ktos kto gra na tej samej pozycji co uczen!

Wesolych Swiat!

Użytkownik uznał post za pomocny

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.12.2007 11:01    #5
1.Jak chce zagrać defensywnie końcówkę meczu to zostawiam tego szybszego i gram z kontry.
2.Myślę ze mając mentora zawodnikowi łatwiej jest sie odnaleźć w klubie.Poza tym zagranicznym zawodnikom przydzielenie mentora może pomoc szybciej sie zaaklimatyzować.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.12.2007 11:11    #6
1.od mentora uczy sie ulubionych zgran
2.jezeli oboje maja po 85 to nie zmieniam zadnego

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.12.2007 11:50    #7
Pawisco-sorry ze napisałem to samo co ty ale nie czytałem twojego posta.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.12.2007 12:07    #8
Looozik ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution