Problemy z koncetracja ??? czy czyms innym???

grzesiuefemaniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2007, 10:23    Pytanie
Hej! gram w FM2007 i mam maly problem... Zacząłem grę lechem poznan.... na poczatku sparingi wszystkie wygralem... zatrudnilem do klubu trenerow na **** i ***** .... taktyka wiadac bylo po sparingach odpowiadala pilkarzom świetnie... lecz po rozpoczeciu ligi od 9 spotkan nie potrafia moim kopacze wygrac zadnego meczu.... zaliczajac po drodze takie wpadki jak - remis z Bytomiem 0:0 ,porażke z Gornikiem Zabrze 0:1 , z ŁKS-em 1:0 i wiele innych... prosze o pomoc i dziekuje bardzo za wskazowki:)))

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.12.2007 10:35    #1
1. Byc moze nie do konca udal Ci sie okres przedsezonowy.
2. Zla taktyka.
3. Nieumiejetne ustawianie graczy na poszczegolnych pozycjach.
4. Byc moze niektorzy pilkarze sa zbyt slabi.
5. Atmosfera, morale.
6. Moze masz za malo szczescia?

Pozdrawiam, Wesolych Swiat!

Użytkownik uznał post za pomocny

norbi Partyzant

0
24.12.2007 10:35    #2
Moze to przez rozmowe motywacyjna? Moze za nerwowy jest i wywierasz sora presje na swoich kopaczy? Na poczatku tez mialem taki problem, teraz raczej daje im wiecej luzu i kaze cieszyc sie meczem co przynosi wieksze efekty szczegolnie z silniejszymi druzynami.

Użytkownik uznał post za pomocny

0
24.12.2007 10:41    #3
A czy jest taka mozliwosc ze Hernan Rengifo ktorego odsunalem od 1 skladu do rezerw [poniewaz nie jestem zwolennikiem tego pilkarza] a pozniej sie na mnie obrazil, mogl wywolac jakis bunt czy cos innego ze pilkarze slabo graja??

0
24.12.2007 10:41    #4
A czy jest taka mozliwosc ze Hernan Rengifo ktorego odsunalem od 1 skladu do rezerw [poniewaz nie jestem zwolennikiem tego pilkarza] a pozniej sie na mnie obrazil, mogl wywolac jakis bunt czy cos innego ze pilkarze slabo graja??

norbi Partyzant

0
24.12.2007 15:33    #5
Hmmm wydaje mi sie, ze moglo to sie nie spodobac kilku zawodnikom, ale bylaby o tym jakas informacja w "osobistych".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.