Wybór mentora

THE GUNNERS Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2007, 22:18    Pytanie
1.Co najlepiej wybrać z 3 dostępnych opcji w interakcji z młodym zawodnikiem wybierając mu mentora??
2.Czy mentor przedstawiany w osobistych jako zawodnik podobnego typu będzie najlepszy??
3.Czy wybieranie mentorów w ogóle się opłaca?? Czy może lepiej żeby zawodnik kreował swój własny styl a nie naśladował starszych??

P.S.Bez urazy ale tak słownych ludzi jak 9pucek nie pytam więc ode mnie nie wysępisz punktów...niestety...najlepiej zachowaj odrobinę honoru i zamilcz przynajmniej w moich tematach. Z góry dziękuje.

drymek Partyzant

0
25.12.2007 23:20    #1
widac jaka z Ciebie inteligencja ;P zeby pisać "tobą" z małej litery wstyd !
zero szacunku dla mojej osoby ;)

dmx2000 Partyzant

0
25.12.2007 23:40    #2
Visioner - zrob test, wez 3 zawodnikow, przydziel im mentorow za kazdym razem wybierajac inna opcje a potem w genie scoucie sprawdz jak zmieniaja sie atrybuty. Nie wiem jak jest w tej czesci ale w poprzedniej atrybuty zmienialy sie po wybraniu pierwszej opcji. Sam jestem ciekaw jak jest teraz. Byc moze jak znajde czas to zrobie ten test.
A co do drymka i THE GUNNERS : obaj jestescie kretynami. Klocicie sie o byle co. Wymiencie sie numerami gg i tam prowadzcie ta, jakze interesujaca, dyskusje na temat tego czy Pucek moze sie wypowiadac gdzie chce czy nie.

drymek Partyzant

0
25.12.2007 23:44    #3
dmx2000 dzieki za opinie ;)

Tzar Przodownik pracy

0
25.12.2007 23:48    #4
Z widocznych atrybutów to tylko determinację można w ten sposób komuś zwiększyć (i jest to jedyny sposób).

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.12.2007 00:10    #5
@THE GUNNERS
Wydaje mi sie ze obgadywanie nie jest dla ludzi z Twoim poziomem (skoro Ty tak uwazasz), a jednak to robisz.. Za to powinienes dostac reakcjoniste, kazdy powtarzam kazdy kto udziela sie tutaj ma prawo to robic bez wzgledu na nic. Jesli nie chcesz zeby Pucek czy ktokolwiek inny cos pisal to spytaj sie gdzie indziej. To co napisales bylo po prostu zalosne i nie dla ludzi majacych pewien okreslony poziom. Kumasz?

Meine GG 7535536 / jesli masz mi cos do powiedzenia na ten temat. Wybacz nie lubie Arsenalu ;]

Co do pytania: ja nie widze zadnej roznicy w tych 3 opcjach. Dzieki mentorowi poczatkujacy gracz moze naprawde wiele osiagnac.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.12.2007 00:17    #6
uuuuuu pawisco straciłeś w moich oczach , gdyż jestem fanem arsenalu :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

THE GUNNERS Młody aktywista

0
26.12.2007 01:12    #7
Jakie typy..żal normalnie. Paiwsco chyba chcesz zostać policjantem.A wracając do tego co mówicie o obgadywaniu,reakcjoniście itp. to jakoś nie zauważyłem żeby któryś z was zwrócił uwagę Puckowi jak wyzywa innych od dzieci neo wtedy oczywiście to nie ma mowy o reakcjoniście a jeśli Pawisco tak ci zależy to mogę i dostać pomarańcz żebyś miał satysfakcje że dobry jesteś ormo. Powodzenia w lizaniu dupy Puckowi jesteście w tym naprawdę dobrzy ;D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.12.2007 08:57    #8
Dzieckiem neo nie jest człowiek, który zakłada trzy takie same tematy? Z Bogiem.
Moja dupa cieszy się z taki żałosnych PSów jak Twój więc udało Ci się.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

drymek Partyzant

0
26.12.2007 09:55    #9
Sorki ale nikt tu nikomu "dupy" nie liże ;/
Niby czemu miałbym mu lizac "dupe" ? Co ja Pucka znam czy co ?
Widze ze juz rozdaleś punkty wiec uwazam ze otrzymałes odp na pytania ;)

Wiec zamknijcie juz ten temat ;)

Seweryn Młody aktywista

0
26.12.2007 10:23    #10
[quote]Sorki ale nikt tu nikomu "dupy" nie liże ;/[/quote]
jak to nie ?
a ten wyżej ciebie ?
jak tego nie widzisz, to chyba zbyt krótko tu jesteś

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.