PROBLEM!!!! PROSZĘ PZECZYTAJCIE I POMÓŻCIE

Cvany Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2007, 16:58    Pytanie
No więc tak , mam Fooball Managera 2008 instalacja przebiega POPRAWNIE , gdy przychodzi czas na rozpoczęcie gry jest też dobrze , lecz gdy wybiore państwa w których chce grać to naciskam "Rozpocznij Gre" i potem wyskakuje takie okienko gdzie jest pokazane co robi w tej chwili gra gdzieś po 40 sekundach komputer się restartuje miałem tak zawsze . Gdy wchodzę na pulpit wyskakuje mi takie okienko http://img24(...)fzy2.jpg o co chodzi z tymi błędami ,nie wiem jakie są to błędy jak wiecie to proszę was o pomoc co mam z tym zrobić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.12.2007 19:31    #20
Czy posypię głowe popiołem...? Może. Ale rozpowszechnianie jakiegokolwiek piractwa powinno być tu zabronione.

W żadnej mojej wypowiedzi nie znajdziecie słów, że Cvany jest piratem.
Jeżeli go obraziłem to przepraszam. Jeżeli ma ten problem niech dzwoni to CDP.
Jednak proszę go o wypowiedź w tym temacie w poruszonym wątku.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Cvany Partyzant

0
28.12.2007 19:34    #21
Nie odzywałem się przez długi czasz bo ściągałem Service Packi , a nie będe się bronił i "spowiadał" przed innymi bo on mają ustalony swój "scenariusz" w głowie i oni olewają to co ja im napisze , więc im nie odpisze bo oni żyją swoim "scenariuszem" a nie realiami.

Pucek Stachanowiec

0
28.12.2007 19:44    #22
Ja chętnie poczytam. Jeśli można oczywiście.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bartez Przodownik pracy

0
28.12.2007 19:49    #23
ONI czyli kto?? masz na myśli TAMTYCH z serialu "Zagubieni" czy jak?? Bo nie rozumiem idołączam się do pucka, też poczytam chętnie. Jeśli można oczywiście.

Visioner Przodownik pracy

0
28.12.2007 19:52    #24
widzę, że nowi użytkownicy na cmrev nie przeczytali zasad suflera ;)

Bartez Przodownik pracy

0
28.12.2007 20:07    #25
ehhhniektórzy powinno się wymyśleć Human Update czy coś w tym stylu do naprawienia tego co mają pod beretem.

Cvany Partyzant

0
28.12.2007 20:42    #26
Po zainstalowaniu Service Packa , FM zaczął znów normalnie działać ;), to jest mój ostatni post w tym temacie i nie będe już komentował osób które przez swoje posty o coś mnie oskarżają .

Bartez Przodownik pracy

0
28.12.2007 20:52    #27
Skoro tak, to przepraszam, zachowałem się jak gówniarz.

Pucek Stachanowiec

0
28.12.2007 20:55    #28
Ja też. Przepraszam i to o gówniarzu.

pyz7 Partyzant

0
02.03.2008 12:34    #29
Mam oryginalnego FM`a 2008 oraz wgraną łatkę 8.01.
Gram w tej chwili Lyonem i problem polega na tym, że w czasie meczu komentarz nie zgrywa sie z akcją na boisku, pasek mruga od padających bramek, kibice krzyczą z radości... (czytałem kiedyś o tym, ale to jeszcze bym zniósł), natomiast największy problem to to, że tuż po zakończonym meczu nie mogę przejść dalej- to znaczy nie mogę opuścić okienka meczowego. Sytuacja jest o tyle dziwna, że w podsumowaniach i komentarzach pomeczowych jest napisane że sędzia zakończył mecz, a patrząc na boisko wszyscy zawodnicy udali się do szatni (boisko jest puste poza sędzią).

W normalnej sytuacji powinniśmy mieć po zakończeniu meczu dostępny przycisk kontynuuj ,a ja mam do wyboru graj/pauza- tak jakby mecz toczył się dalej...próbowałem wchodzić w różne opcje, ale jak gdzieś wyjdę poza mecz to jest dostępny tylko przycisk Mecz; gra wymusza na mnie powrót do meczu, którego nie mogę zakończyć. Czyli stoję w kropce, nic nie mogę w tym momencie zrobić... :-(

Jedynym wyjściem jest save-owanie gry przed każdym meczem i po wystąpieniu błędu uruchomienie gry od nowa i rozegranie danego meczu jeszcze raz z nadzieją, za drugim razem błąd nie wystąpi....ale komu sie chce robić to tak często???

Błąd związany z niezgraniem sie komentarzy z akcją powtarza sie za każdym razem, a sytuacja ma miejsce tylko w 2. połowie

Jeśli spotkaliście sie z takim poważnym błędem, który prawie całkowicie uniemożliwia grę i wiecie to z tym zrobić, to proszę o pomoc.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.