Strona

Zjazd FM'maniaków.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.01.2008, 18:46    Pytanie
Witam x]
Jeśli uważacie, że to temat nie na suflera to go skasujcie. Chociaż tak naprawdę, nie wiem gdzie można zapytać o takie coś ludzi, którzy FMa szanują, kochają itepe;p

Doszły mnie słuchy o zjeździe FM'maniaków^^

Wiecie może kiedy się odbędzie? Gdzie?
No i.. macie zamiar się tam pojawić?

Pozdrawiam słonecznie ;D

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
03.01.2008 17:23    #400
Wiecie co......każdy jest z innej częśći Polski...nad morzem ,nie oszukujmy sie,tanio nie będzie...Łódź byłaby więc najlepsza,ale ...jaka jest każdy wie....
1)Łęczyca ?
Hala,stadion...Biedronka,Polomarket :P
ośrodek w jakiejś pobliskiej wiosce,ceny na pewno niższe niż nad morzem...
2)Bachotek (jezioro niedaelko Brodnicy,niedaleko Torunia)
PTTK,kajaki,rowery wodne,boisko do siatki,nogi,kosza :).....spokój,cisza

Zastanówcie się nad tym.Pamiętajcie,że nie każdy może mieć 10 km do ośrodka,trzeba wybrać optymalne miejsce,a te dwa są ,wg. mnie ,odpowiednie (...mieszkam niedaelko granicy z Czechami,dla mnie nad morze pociągiem to tragedia,Bachotek też nie jest blisko,ale lepsze to niż nic ;)

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 17:33    #401
to może spotkamy się w pradze :D
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
03.01.2008 17:35    #402
generalnie, nie ma co szukac miejsc znanych. najlepsze są dziury zabite dechami, których nikt nie zna. zjazdy CeeManiaków od paru lat sa tylko w dziurach. Ktoś z was wie, gdzie leży Sielpia Wielka, Pieczyska, Sulejów, Antonin czy Kobyla Góra? W takich miejscach mozna coś robić, a nie w Świnoujściach czy Łęczycach.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.01.2008 17:37    #403
brutalny_kazik
Jestem z Małopolski (Oświęcim) mam do Stegny (mam nadzieję, że tam pojedziemy a nie do Świnoujścia) 556.6km. Jade na zjazd FM maniaków, który ma trwać 3-4 dni. Potem z częścią grupy zostanę na wakacje. Wycieczka na 3 dni nawet do Łodzi (nie lubię tego miasta - względy osobiste) nie ma dla mnie sensu. Jest 03.01.2008 r. mamy 20 stron...gówna. Do lipca będziemy mieli 300 - 500 stron nawozu. Proponuję zamknąć ten temat. Gdy Seju opracuje ofertę założy nowy temat. Dalsze lanie wody nie ma sensu. Seju podał kontakt (GG + mail). Ktoś ma propozycję niech się kontaktuje z nim. W tym temacie jest tyle prze różnych, nie potrzebnych dodatków, że jeżeli do tego tematu wpadnie ktoś nowy to i tak się niczego nie dowie. Dlatego dalsza dyskusja o tym, czego JA chcę nie ma sensu. Tu chodzi o dostosowanie się wszystkich do jednego projektu, projektu Seja.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 17:46    #404
dziura zabita dechami.....................KIELCE!!!! xD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
03.01.2008 17:46    #405
jesli autor tematu pozwoli, zostanie on zamknięty.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

marcinoo Partyzant

0
03.01.2008 17:52    #406
to najlepiej nigdzie nie jedźmy bo nie ma gdzie:p widzę że większość dobiera sobie miejsca względem jaką drużynę lubię a jakiej nie. Ten nielubi Łodzi bo jest z Oświęcimia a tam pewnie jest FC jednej z krakowskich drużyn, drugiemu nie pasują Kielce itp itd.Jeśli ja będę patrzył tak jak wy to ja 4 liter daleko wypuszczać nie powinienem. Sorki ale to tak wygląda z mojego punktu widzenia.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
03.01.2008 18:00    #407
Ok, zamknijcie. Sam opracuję projekt, wybiorę miasto i ustalę szczegóły. To, czy przyjedziecie to już będzie wasza sprawa. Chciałem współpracować, ale niektórzy jak widać nie potrafią. Gentleman.. Chcesz Apap?;/
Jak będę coś wiedział, napiszę.
Jeśli macie jakieś 'ale' : 3928911.
Dziękuję x)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.01.2008 18:33    #408
Kołobrzeg! Najlepsze z możliwych miast do wypoczynku. Tam się życie zaczyna dopiero od 23. Nawet dzieci z rodzicami o tej godzinie spacerują po mieście.

dawid190 Młody aktywista

0
03.01.2008 18:33    #409
Zróbmy zjazd w Warszawie ..to mniej,więcej srodek Polski.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.