Strona

Zjazd FM'maniaków.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.01.2008, 18:46    Pytanie
Witam x]
Jeśli uważacie, że to temat nie na suflera to go skasujcie. Chociaż tak naprawdę, nie wiem gdzie można zapytać o takie coś ludzi, którzy FMa szanują, kochają itepe;p

Doszły mnie słuchy o zjeździe FM'maniaków^^

Wiecie może kiedy się odbędzie? Gdzie?
No i.. macie zamiar się tam pojawić?

Pozdrawiam słonecznie ;D

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
03.01.2008 19:15    #410
Łódź jest środkiem Polski

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.01.2008 19:20    #411
[Za co mam Reakcjoniste?]

bartex55 Przodownik pracy

0
03.01.2008 19:23    #412
Najlepiej zróbcie tak jak proponuje Antoine De Raph :) Wybierzcie jakąś dziurę i to najlepiej w centrum Polski, by nikt nie musiał się włóczyć przez całą szerokość kraju. Nie ma sensu wybierać żadnych miejscowości nadmorskich, ponieważ ma to być zjazd eFeManiaków, a nie wczasy :) Fakt, morze byłoby dodatkową atrakcją, jednak trzeba liczyć się także z tym, że pogoda może nie dopisać.

Antonin? Leży 10 km od mojego Ostrowa Wlkp. :D Może tam się wybierzecie? ;P Wtedy i ja bym wziął udział w tym zjeździe ;)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.01.2008 19:28    #413
Kłóćcie się dalej gdzie jest środek Polski, a na pewno dojdziemy do tego gdzie mamy sie spotkać. Ja myślę, że Seju powinien przygotować kilka ofert (jeśli oczywiście by miał czas i ochotę, jak nie, to z chęcią mu pomogę), dzięki temu moglibyśmy wybrać najlepszą opcję pasującą wszystkim. Nie musi to być już na jutro, trzeba poszukać jak najlepszego miejsca do zjazdu nie ma sie sensu spieszyć. Ale musimy pójść na kompromis, pamiętajmy że mieszkamy w różnych częściach Polski. Wiadomo że ja miałbym dalej na ten zjazd niż np. pucek, ale ja potrafię się poświęcić dla dobra ogółu. Widzę że jednak niektórzy nie potrafią.

bialy13 Młody aktywista

0
03.01.2008 19:35    #414
ejj to ja proponuje Liw. Jest to małe miasto(wieś?) na Mazowszu/Podlasiu, niedaleko są większe miasta(Węgrów, Sokołów, Siedlce). To miasto leży nad rzeką Liwiec - bardzo czystą rzeką (są tam raki - oznacza czystą rzekę). Jest także zamek średniowieczny.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 19:39    #415
Organizator wybiera miejsce spotkania i każdy kto chce przyjeżdża a nie każdy wybiera miejsce jakie chce.Dla mnie najlepszym miejscem był by stadion Kolejorza co wy na to?

To może jakaś miejscowość mniejsza w środkowej Polsce?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.01.2008 19:40    #416
Pisząc tą odpowiedź cisną mi się na ręce (?) nie cezuralne słowa, powstrzymuje mnie od ich napisania kultura oraz ranga. Seju ma przedstawić jedną oficjalną ofertę. Lobbujcie u niego prywatnie (GG lub mail) na wybór oferty. Musimy się wszyscy dostosować do jednego a nie pisać non stop bezsensowne posty, które nie wnoszą nic do tematu. Jedziemy tam gdzie każę nam Seju. Wpływajcie na wygląd oferty ale prywatnie przez kontakt z nim. Seju-dyktator przedstawi jedną ofertę i wtedy zaczniemy się zgłaszać.

Ylv - ja ciągle idę na kompromis. Propozycje są ciągle w odległościach liczonych w setkach km od mojego domu. Nie proponuję tu np. Krakowa bo ciągle idę na kompromis i chcę się do czegoś dopasować ale narazie nie mam do czego. Szczerze jestem wściekły jak jasna cholera. Irytuje mnie niezliczona ilość intelektualnego gówna w tym temacie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.01.2008 19:51    #417
Wiem gdzie lezy Antonin i Kobyla Gora i powiem Wam ze to jest bardzo ciekawa propozycja! Bylem tam wiem jak jest i naprawde super sprawa. Blisko Ostrowa jak pisze bartex wiec dla wielu duzo lepiej... Ale to propozycja ;]

max20067 Partyzant

0
03.01.2008 20:12    #418
dziura zabita dechami..................USTKA!!!! xD

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
03.01.2008 20:23    #419
A ja się pobawię w niedobrego admina, dam reakcjonistę Gentlemanowi i max20067 i zamknę temat.
Seju, jak będzie trzeba go otworzyć na nowo to odezwij się do mnie na maila
myspace.com/marneszanse

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.