Wolne przetwarzanie meczy ligowych

lyro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2008, 09:16    Pytanie
Witajcie
Mam problem, FM 2008 ogólnie szybko mi chodzi z wyjątkiem wczytywania meczy w lidze, której aktualne gram. Podam przykład:
Mam po dwie ligi z Anglii,Hiszpanii,Włoch oraz Polski. W polskiej drugiej lidze gram ŁKS Łomża wszystkie mecze w ligach się ładują szybko prócz tej w której gram. Sprawdzałem bo myślałem, że to błąd fm08 i odpaliłem nową grę tym razem grając FC Barceloną i to samo, tj. wszystkie ładują się szybko prócz 1 ligi hiszpańskiej. Formatowałem dysk, instalowałem Windowsa - zero poprawy. Dodam, że mecze z ligi której gram ładują się ok. 5 minut, z pozostałych kilka sekund...
Może mieliście podobny przypadek ?

Bartez Przodownik pracy

0
02.01.2008 10:39    #1
To jest normalka. Tak samo było w FM 07, 06, 05, w CM 4 03/04. i to nie tylko w lidze w której grasz jakimś zespołem ale tak samo jeśli twój zespół gra w pucharze kraju, Lidze mistrzów lub Pucharze Uefa. Nic nie poradzisz.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.01.2008 13:01    #2
Tak, Bartez ma racje i nic w tej materii nie zmienisz. No chyba że kupiłbyś sobie nowy, lepszy i szybszy procesor, ale wtedy przyspieszyłby czas (no wiesz szybciej przetwarzałby informację), ale mecze raczej nie.

Tobie chodzi (chyba) o to że jak naciskasz przycisk kontynuuj i jak przechodzisz do meczu to się ładuje 5 minut. To normalka (no może nie to, że 5 minut, u mnie to trwa kilka czasem kilkanaście sekund), gdyż ty oglądasz swój mecz, a w innych generowany jest sam wynik. Ty za to widzisz całe boisko i grę. Dlatego ładuję się to trochę. Możesz sobie spróbować oglądnąć jakiś mecz, ale bez udziału twojej drużyny. Zobaczysz, że się będzie tyle samo ładowało.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.