Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego . Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?
PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.
PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.
Najnowsze posty