Zgłaszanie zawodników w lidze hiszpańskiej

rokfor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2008, 08:47    Pytanie
Czy w tej lidze mozna zglosic tylko 25grajkow...?? Z tego co pamietam to w poprzednich wersjac mozna bylo wstawic do 1. skladu grczy z rezerw i U19... Teraz sie tak niestety nie da zrobic...:| A w rzeczywistosci jest tak z da sie chyba max 5 powolac do pierwszej jedenastki...
Czy to jest jakis BUG, czy to minie po 1. sezonie tak jak w lidze polskiej, a moze znacie jakis inny sposob na zgloszenie wiekszej liczby zawodnikow... ;)

Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi;)

jender17 Partyzant

0
03.01.2008 09:04    #1
Z tego co kojarzę z przepisów ligi hiszpańskiej to w pierwszej drużynie mogą grać zawodnicy zgłoszeni w pierwszym zespole oraz w drugim ale tu jest już limit 5-ciu meczów. Jeśli zawodnik z drugiego zespołu rozegra więcej niż 5 spotkań w pierwszym zespole to nie będzie już mógł grać w drugim zespole. W spotkaniach ligowych nie mogą natomiast grać zawodnicy z drużyny juniorów.

THE GUNNERS Młody aktywista

0
03.01.2008 11:02    #2
Tak to jest BUG znikający po sezonie a chodzi o to ze powinieneś móc zgłosić 25 zawodników + 6 dodatkowych po 3 z rezerw i U-18 a nie tylko 25 jak to ma miejsce ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Drzewo1985 Partyzant

0
03.01.2008 13:04    #3
Bug który nie znika po pierwszym sezonie;/ jest cały czas. W okresie gdy można zgłaszać zawodników to oni normalnie grają, ale od września do poczatku grudnia i od lutego do czerwca grają szaraki;/ tak jest u mnie w Realu. Faktycznie to mozna grac tylko 25 zawodnikami zgłoszonymi w pierwszym składzie, a jak sie chce żeby zawodnicy rezerwowi sie ogrywali to jedyne wyjście to wypożyczanie ich od innych klubów lub do klubów finalnych. Masakra

norbi Partyzant

0
03.01.2008 13:37    #4
Hmm ja gram caly czas lige hiszpanska i nie mam takiego problemu (chodzi o 1 sezon) normalnie gracze z rezerw moga grac.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.01.2008 15:37    #5
To nie jest bug, to jest przepis, to co uważacie, że np. pozwolenie na pracę w Anglii to też bug? Wiadomo, że to utrudnia życie, ale takie tam mają przepisy.

rokfor Partyzant

0
04.01.2008 10:19    #6
A ja mysle ze THE GUNNERS odpowiedzial mi na moje pytanie;)

DO YLV : Sluchaj ja nigdy nie uwazalem ze pozwolenie na prace w Anglii to bug ale skoro np The Gunners daje taka odpowiedz ktora istnieje w rzeczywistosci to chyba Ty sie nie znasz na realiach! Wiec jezeli mozesz to udzielaj konkretnych odpowiedzi a nie bedziesz tu ludziom wytykal...

Pozdrawiam

Bartez Przodownik pracy

0
04.01.2008 12:54    #7
rokfor - w FM przy każdych rozgrywkach jest taka opcja jak "Zasady". Więc weź je włącz i poczytaj, ilu możesz zawodników zarejestrować i kiedy. Ale skoro nie chce Ci się ich poczytać, to już Twój problem. Ale żeby nie było to zamieszczam obrazek.

rokfor Partyzant

0
04.01.2008 20:00    #8
Czlowieku ja znam zasday wszystkich lig lepiej niz ty bo gralem juz w niejednej i w niejednego managera...!!! i gdybym nie mial problemu to bym sie do ludzi nie zwracal!!
Przeciez napisalem ze nie moge powolac tych innych 6 zawodnikow z innej druzyny...

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.01.2008 20:19    #9
jezeli ktorys z tych zawodnikow ktorych chcialbys wystawic w meczu rozegral mecz w rezerwach dzien wczesniej to nie mozesz go wystawic,moze w tym problem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.