Oczekiwania władz a zwolnienie

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2008, 09:41    Pytanie
czy ktoś z Was grał może jednym dobrym klubem np 5, 10 sezonów? zastanawiam się jak to jest z oczekiwaniami władz. czy z każdym sezonem rosną? np w juventusie 1 sezon górna połowa tabeli (dałem puchary - mam 4 miejsce liga mistrzów), nastepny sezon już chcą puchary, a myślę, że jestem w stanie zdobyć vicemistrza albo nawet mistrza (dlatego dałem walka o mistrza). co będzie dalej? czy tworzy się taka absurdalna sytuacja, że chcą żeby wygrać wszystko na wszystkich frontach (u mnie już teraz chcą półfinał pucharu włoch i ćwierćfinał ligi mistrzów). a jeśli tak to czy najmniejsze potknięcie kończy się wylaniem z pracy?

rufigekru Partyzant

0
03.01.2008 09:43    #1
p.s. - z tego co pamiętam we wcześniejszych fmach bardzo rzadko zdarzało się, że chcieli sukcesów na każdym froncie, a nawet wtedy były to bardzo ogólne wymagania i potknięcie w jednym pucharze nie przekreślało kariery w jednym klubie. fm2008 jest wyraźnie trudniejszy, dlatego pytam

cycuac Partyzant

0
03.01.2008 09:51    #2
Wg mnie takie podejcie do tematu było by absurdem (wygrac wszystko). Spójrzmy na wisłę kraków pare lat temu dosyć daleko zaszła w PU to co może zarząd na następny sezon powinien postawić sobie za cel finał LM (głupota). Fuksy się zdarzają ale nie co sezon. Jerzeli ma być reazlizm w grze to chyba nie powinno być takich sytuacji jak opisałeś

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 10:16    #3
Na pewno nie wywalą Ci gdy nie spełnisz jednego z celów.Ja grając w FM07 Lechem, miałem w 1 sezonie zdobyć przyzwoitą pozycję w lidze, a gdy wygrałem LM, miałem wygrać PP, zwyciężyć w lidze i awansować do fazy grupowej LM, po zdobyciu po raz 2 LM nic w tej kwestii się nie zmieniło i oczekiwania pozostały takie same jak rok wcześniej, więc chyba nie zarząd nie może oczekiwać od ciebie zwycięstw w każdym pucharze a także w lidze.

P.S 4 miejsce liga mistrzów?

miszczu212 Partyzant

0
03.01.2008 11:07    #4
zdobyles Lechem lige mistrzow w pierwszym sezonie???
masz screena???
bo nie uwierze jak nie zobacze

goferzo Młody aktywista

0
03.01.2008 11:09    #5
ja grałem At. Madryt, planem trzyletnim było włączenie się do walki o mistrzostwo kraju, po 2 latach go wykonałem i teraz zarząd oczekiwał, ze w ciągu następnych dwóch lat wygram La Liga, niestety nie osiągnąłem w tym czasie żadnych sukcesów (raz trzecie miejsce w lidze i cwiercfinały LM, raz czwarte i półfinały), zarząd jednak mnie nie zwolnił, bo odnosiłem sukcesy w innych dziedzinach (kibice zachwyceni transferami, formą zawodników, a zarząd stanem klubowego konta). Podobnie sytuacja wyglądała gdy grałem Tottenhamem - potknięcia były, ale dopóki nie sypało sie na każdej linii i miałem poparcie kibiców, zarząd mnie nie zwalniał.

Użytkownik uznał post za pomocny

rufigekru Partyzant

0
03.01.2008 11:18    #6
właśnie o to mi chodziło goferzo. też w juve plan trzyletni to włączenie się do walki o mistrzostwo (udało się już w pierwszym sezonie, bo do kwietnia miałem szansę na 2 miejsce). że w fm2007 nie wywalali za pierdoły to wiem, ale fm08 znacznie podniósł poprzeczkę, często wywindował ją bardzo wysoko :) pozdrawiam

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 11:25    #7
LM w pierwszym sezonie nie zdobyłem, lecz w 2 i 3 źle napisałem i dlatego tak wyszło.

W 1sezonie miałem zdobyc przyzwoitą pozycje w lidze-zdobylem 3 miejsce
W 2 sezonie miałem awansować do pucharów i ćwierćfinał PP-zdobyłem majstra i wygrałem PP i LM
W 3 sezonie miałem już wygrać ligę, PP a także awansować do fazy grupowej-wszystko to osiągnełem i zdobyłem do tego LM
W 4 sezonie oczekiwania nie uległy zmianie

Więc chyba zarząd nie może oczekiwać od Ciebie zdobycia wszystkiego, bo u mnie najprawdopodobniej miało by to miejsce

P.S Jeżeli chcesz screna to wrzucałem wiele do działu Przechwałki i rekordy

mamut Partyzant

0
03.01.2008 11:32    #8
Ciekawe że lechem odrazu wygrał LM :D Ja Ajaxem dochodze do Półfinału i to z wielkimi trudem a tu chop pierwszy sezon i LM Lechem kurcze bardzo ciekawe bo jak by nie patrzeć to Ajax ma troche lepszych zawodników. mariusz90 ty jesteś jakimś cudo twórcą !!!!!!

mamut Partyzant

0
03.01.2008 11:36    #9
A u mnie Gram Ajaxem teraz drugi sezon

1 sezon miałem walczyć o mistrza wygrać Puchar Holandii i dojść do fazy grupowej LM i udało mi sie wygrać lige i puchar zdobyć i dotarłem do ćwierć finału LM
2 sezon to identyczne wymagania od zarządu jak w pierwszym sezonie tylko że jak po 15 kolejkach miałem 4 miejsce i 8pkt. straty do PSV to byli nie zadowoleni z pozycji ligowej klubu ale pozycja w klubie nadal bardzo pewna.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.