Gole z rzutów z bezp. rzutów wolnych

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.01.2008, 13:33    Pytanie
Skończyłem właśnie grać 2 sezon ligi szkockiej i martwi mnie to, że nie zdobyłem jeszcze ani jednej bramki z rzutu wolnego, jak większość ligowychc zespołów z resztą. (Rekord to 3 gole zdobyte przez Celtic w całym sezonie). Przecież w rzeczywistości pada mnóstwo bramek z takich sytuacji. Dodam, że rzuty wolne wykonuje u mnie piłkarz z atrybutem "rzuty wolne" 19. Ma ktoś rade żeby te statystykę poprawić?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.01.2008 13:50    #1
Chcąc odpowiedzieć szczegółowo na to pytanie musiałbym się Ci przedstawić filozoficzną myśl, jednak dlatego że nie chce mi się dużo pisać. Powiem, że to zwykły przypadek.

Za chwilę jakiś pokemon napisze tutaj, że to kolejny fmowski bug ale nie słuchaj ich bo takie głosy pojawiaja się wśród nieudaczników (klasa próżniacza), którzy na siłę szukają dziury w całym. Sam mógłbym przytoczyć "milion" bezsensownych argumentów na poparcie tezy, że jest to bug. W kolejnej odpowiedzi mógłbym przytoczyć "milion" argumentów na to, że to nie jest bug.

Wniosek jest taki, że to zwykły przypadek. Rada jest taka: poszukaj pokemona z dobrym atrybutem rzutów wolnych i strzałów z dystansu, być może warto także zajrzeć do ulubionych zagrań danego grajka. Pozdrawiam i życzę wielu goli z rzutów wolnych na korzyść Twojego zespołu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Piotrś Młody aktywista

0
06.01.2008 13:55    #2
U mnie aberdeen tez tak bywa :P a inny ma 14 i lepiej wykonuje:) po prostu może tamten lepiej dosrodkowuje z rzutów wolnych...:)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.01.2008 13:56    #3
Widać twój zawodnik ma słabe opanowanie, albo bramkarze są tacy świetni. Znowu aż tak często bramki po rzutach wolnych nie padają. Pucek ma rację, być może twój zawodnik ma za słabe strzały z dystansu.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.01.2008 14:01    #4
Aha i zapomniałem dodać że powinien mieć też wysoki atrybut koncentracji. Po za tym rzuty wolne to loteria, tak samo jak rzuty karne. Gdyby każdy rzut wolny kończyłby się bramką, mecze stałyby się przewidywalne i nudne z wynikami 15:14.

Bartez Przodownik pracy

0
06.01.2008 14:12    #5
9pucek- cóż za przemowa, ale jest dużo racji w tym co napisałeś.....

Tzar Przodownik pracy

0
06.01.2008 14:13    #6
To po prostu kolejna nowość w tym FM. Bramek z rzutów wolnych pada mniej i tyle. Żadne Beckhamy, Juninha i inne R10 nic na to nie poradzą. Sfrustrowani tym faktem walą z całej siły prosto w mur. ;))

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.01.2008 14:21    #7
zainwestujcie w antunesa XD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Piotrś Młody aktywista

0
06.01.2008 14:24    #8
Antanus pss xD verdu rulez;) a co do pana który załozył temat spróbuj z innymi grajkami w sparingach:P w 2 lidze polskiej Bekes miał tyle bramek ze hej xD a tez nie był orłem...

Maksymilian Partyzant

0
06.01.2008 15:50    #9
zeby zawodnik strzelał z rzutó wolnych to nie wystarcza do tego jego statsyki moze miec wszytsko na 20 ale jak w uluboanych zagraniach nie bedzie miał tego co juninho pernambucano czyli strzela z dystansow z rzutów wolnych i i strzela z duza siła rzuty wolne to rzadko w ogóle bedzie strzalał z wolnych ;/ wyjątkiem jest wg mnie snejder , który z wolnych kuje az miło obojetnie jaki bramkarz zawsze moze ukuc bo mniej wiecej 80 % jego rzutów wolnych leci w brame

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.