Agresja piłkarzy

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2008, 22:23    Pytanie
Witam
Mam taki problem, od początku gry (gram FC Barceloną), Puyol, Milito, Ronaldinho narzekają, że "Xavi gra im na nerwach" trwalo tak 4 miesiące, potem Xavi przeprosił, myślałem, że będzie dobrze, a tu po tygodniu Iniesta, Messi, Xavi, że Eto'o gra im na nerwach.
I tu mam pytanie czy tak cały czas będzie, czy da się zrobić by unikać ciągłych kłótni?

Daję tutaj screena

Czapajew Partyzant

0
07.01.2008 22:34    #1
Ja z reguły przeczekuje takie kłótnie i staram się jeżeli to możliwe nie wystawiać pokłóconych w jednym składzie. Jeżeli konflikt się przedłuża staram się wypożyczyć lub sprzedać któregoś z piłkarzy(raz miałem taką sytuację bo konflikt trwał więcej niż rundę). W twojej sytuacji najlepiej będzie przeczekać.

PS. Pomocne może być jeśli to możliwe wysłanie jednego z piłkarzy na urlop

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.01.2008 22:40    #2
sugeruje aby jeśli to możliwe wypożyczyć Inieste na jakiś czas ... możesz też poczekać ale raczej tego bym nie polecał gdyż może dojść do eskalacji konfliktu i zawodnicy skłóceni mogą zażądać wystawienia na listę transferową
ps. miałem podobny prob. z danchem w widzewie - postanowiłem przeczekać - zbyt dobrze się to dla mnie nie skończyło - straciłem (oprócz Dancha którego wywaliłem na zbity ryji po fakcie) 2 zawodników :/

Użytkownik uznał post za pomocny

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.01.2008 23:09    #3
nie zwraxaj na to uwagi!a jezeli oni tak mowia to znaczy ze masz slabe wyniki...gram barcelona i nie spotkalem sie z takim czyms

eMiKa Młody aktywista

0
08.01.2008 01:09    #4
jarek19883 to ze Ty tego nie miales to nie znaczy ze nie maja tego inni.I wcale nie chodzi tu o zle wyniki zespolu ale o slabsza postawe zawodnika w ktoryms meczu.Byc moze Eto'o w poprzednim meczu zmarnowal sporo sytuacji strzeleckich.W kazdym badz razie musisz ich od siebie odizolowac na jakis czas.Obserwuj zachowanie poszczegolnych zawodnikow na boisku a pozniej sprawdz relacje innych.Bedziesz juz wiedzial o co chodzi.Pzdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

matinho02 Młody aktywista

0
08.01.2008 06:47    #5
mam nadzieje ze grasz na patchu 8.0.1 bo bez latki byl to blad ze ludzie sie klucili bez powodu... sam tego doswiadczylem grajac barcelona... nikt nie tolerowal marqueza ktory raz w meczu dostal czerwona kartke

Użytkownik uznał post za pomocny

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
08.01.2008 15:27    #6
Przesuń Xaviego do drużyny B na jakiś miesiąc. Pomoże.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2008 17:01    #7
Najprosciej jest ograniczyc kontakty skloconych zawodnikow. Jednego przesuwasz do druzyny rezerw, drugiego wypozyczasz, trzeciego sprzedajesz a czwarty zostaje=)
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

full attack Młody aktywista

0
08.01.2008 17:55    #8
A ja nie zauważyłem, żeby piłkarze, którzy się nie lubią grali źle, gdy grają razem. W Ajaxie mam taką sytuację: Huntelaar nie lubi (delikatnie mówiąc) Manucharyana i odwrotnie... I co z tego... fajnie sobie podają, strzelają bramki, a gdy się wygrywa to morale i tak mają wysokie... taki stan trwa już od chyba 15 miesięcy ;-)

bartix94 Młody aktywista

0
08.01.2008 18:03    #9
Ja ktoś chce Facepaks Orange Ekstraklasa to tu jest link http://www.sends(...)xLD0MGV/
pościągałem wszystkie facepaki poszczególnych klubów i spakowałem, wszystkie są wykonane w wersji cut-cut ( tylko w Odrze Wodzisław parę fotek jest normalnych)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.