CO to ma byc????????????????

Kendo Kashin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2008, 18:39    Pytanie
Zaczalem grac angielskim Millwall. Na poczatku ten zespol jest w Coca-Cola League 1. Zarzad postawil 4-letni plan awansu do Championship i umocnienia tam swojej pozycji. Po czterech latach mialem juz na koncie jeden sezon w Premier League i jako beniaminek utrzymalem sie w lidze. Zarzad uznal jednak, ze nie zrealizowalem planu dlugoterminowego. Czy to bug czy ch-j wie co jeszcze?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
09.01.2008 18:41    #1
a kto powiedział, że prezesi są normalni? :P
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.01.2008 18:47    #2
Choroba alkoholowa może prowadzić do różnych przypadków. Można scrreny z zaufania?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Tzar Przodownik pracy

0
09.01.2008 18:47    #3
Było się wychylać? ;)
Trzeba było zostać w Championship i czekać na nowy plan długoterminowy, hehe.

Piotrś Młody aktywista

0
09.01.2008 18:52    #4
zartujecie sobie:P mi by do smiechu nie bylo xD no ale w sumie planunie wykonałes ahah xD

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2008 18:54    #5
hehe widać nawet w Fm nadgorliwość gorsza od rasizmu :P

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2008 18:59    #6
Mysle ze to blad - gra zaklada, ze po 4 sezonach miales byc w okreslonym miejscu, i jesli nawet jestes wyzej, to traktuje to jako niezrealizowanie planu. Ale przyznam ze dziwne, bo ja grajac Leeds mialem plan w 3 lata awansowac do Championship i umocnic tam swoja pozycje, jestem w 3 sezonie wlasnie, tyle ze juz w Premier League, a zarzad zadowolony na maksimum z realizacji planow dlugoterminowych..
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Kendo Kashin Partyzant

0
09.01.2008 19:02    #7
Niestety nie moge juz dac sreen'ów bo się wkurzylem i dodalem sobie nowego managera do Millwall i prowadze sobie spokojnie klubik. A jesli chodzi o zaufanie to na plan długoterminowy w polowie sezonu mialem maksimum(bylem wtedy w strefie spadkowej Premier League), a pod koniec jak juz media zaczely spekulowac, ze mi sie kontrakt konczy to mialem na zero przy planie dlugoterminowym i prawie maksa przy rozgrywkach ligowych(zakonczylem na pietnastym miejscu)

Kendo Kashin Partyzant

0
09.01.2008 19:04    #8
oldgunz - nie dziw sie jak juz pod koniec sezonu nie bedziesz mial tak wysokiego zaufania przy pplanach dlugoterminowych - ja w polowie sezonu tez mialem na maksa i dopiero pod koniec calkowicie to stracilem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.01.2008 19:05    #9
No to masz Kinder Niespodziankę od Sports Interactive. Ważne, że Ci save nie padł.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.