Widzew, Niski Budzet co robić ?!

Adasix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2008, 18:28    Pytanie
Mam problem gram właśnie Widzewiem Łódz i mam straszny problem z obrońcami. połowa z nich mi odeszła. Zostało mi 4 obrońców a ponieważ mój budzet transfeowy jest skromny bo wynosi 90 tys. nie mogę kupić dwóch pożądnych, zdolnych obrońców, gdyż kluby nie zgadzają się aby sprzedać lepszych. A ja nie potrzebuje słabych graczy, ponieważ sytuacje mam złą. Czy mógłby mi doradzić ktoś kogo mógłbym pozyskać ewentualnie mógłbym sprzedać jakiegoś gracza, żeby mieć wyrzszy budzet.

Hunter91 Młody aktywista

0
11.01.2008 18:31    #1
Proponuję ze swojej strony wypożyczenie albo moze sprzedaj piłkarza z pozycji na której masz najwiekszy tłok

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.01.2008 18:33    #2
w sumie to nie temat na sufler ale co tam, sprzedaj Napoleoniego (dostaniesz za niego troche kasy) i najlepszym sposobem są wypożyczenia, lub poszukaj na białorusi i w innych biednych państwach, na pewno kogoś znajdziesz...

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.01.2008 18:44    #3
kup sobie diego rambo z lechii zielona góra
rafał loda grzegorz dorobek - poszperaj też na białorusi i w słowenii :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.01.2008 19:02    #4
przede wszystkim wypozycz sobie kogos. czesto zdarza sie ze porzadny grajek nie lapie sie do skladu. poszukaj w najlepszych klubach w Polsce. Poza tym - standard. sparingi z dobrymi druzynami i wycieczka na wschod (bosnia, czarnogora, bialorus, estonia itd)
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

bartek.janusz16 Partyzant

0
11.01.2008 19:11    #5
Cześć Proponuje ci żebyś poszukał klubu partnerskiego może oni dostarczą ci jakiegoś grajka , poza tym w twojej sytuacji zrobił bym tak , sprowadził jednego młodego i jednego doświadczonego np. Marko Luliano na początku jest za darmo :) Jak nie masz kasy to poproś zarząd o nią:) Próbuj ją zdobyć:)

hangover Partyzant

0
11.01.2008 19:38    #6
Błażej Radler dostępny z wolnego transferu , u mnie w Widzewie podstawowy prawy obrońca.

Lesio Partyzant

0
11.01.2008 20:38    #7
Albo przefiltruj graczy na wolnym kontrakcie, wybierz w miarę wysokie wartości: skoczności, siły, gry głową, przewidywania, ustawiania się, koncentracji, itp. Na wolnych kontraktach często można znaleźć dobrych zawodników zwłaszcza do słabszych klubów!
Do tego tacy piłkarze mogą dołączyć do Ciebie w każdej chwili, a nie tylko w okienku trans.

pankracy Partyzant

0
11.01.2008 20:43    #8
Polecam ligę kolumbijską, ekwadorską i venezuelską. Bardzo dużo dobrych i tanich zawodników, chociaż nie wszyscy chcą przechodzić do polskiej ligi. Niektórzy nie od razu podają kwotę pensji przy ofercie kontraktu, ale po zaproponowaniu odpowiedniej pensji i kwoty za podpis powinni się zgodzić. Mogę polecić kilku tanich (1-5 tys. funtów) obrońców: Alberto Manotas, Elkin Amador, Geyner Mena, Luis Caldas, a z ligi ukraińskiej bardzo dobry jest Vitaly Fedoriv. Z jednej z lig afrykańskich wyciągnąłem do Piasta Gliwice reprezentacyjnego obrońcę, chyba z Zambii - Sashi Chalwe.

max20067 Partyzant

0
11.01.2008 20:46    #9
a który masz sezon? jeśli nie pierwszy
to ja proponuje ci zajrzeć do u-21
polecam mateusza turka i artura sadure

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.