Długi

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2008, 13:41    Pytanie
Jest jakiś sposób na wyjście z długów w czasie sezonu nie licząc sprzedaży piłkarzy? I przy jakich długach zarząd może wyrzucić managera??

cycuac Partyzant

0
13.01.2008 19:06    #10
Ja gram małym klubem. Drużyna rezerw niegra w żadnej lidze więc organizuje mecze sparingowe u siebie z drużynami Real Madryt C, Barcelona B, Dortmund II, FC BAyern II. Oni chętnie przyjmują propozycje sparingów. NA takie mecze przychodzi komplet widzów. Rogrywam około 40 meczów w sezonie. Dzieki temu wychodze na spory plus w skali roku w finansach. Gram w II Polskiej Lidze

Adasix Partyzant

0
13.01.2008 20:32    #11
Chłopie to coś ty narobił, że masz długi w Totenhamie (podziw) zmniejsz kontrakty i po sprzedawaj zawodników z drugiego składu i mniej ważnych z pierwszego. Ale patrząc na klub w jakim grasz to wydaje mi sie, że wystarczyło by sprzedać Lennona albo Defoe ?( chętnych by nie brakowało ) A jak to zrobisz to już będziesz na + a tych graczy zastąp naprzykład jakimiś tanimi młodymi zdolnymi graczami :)

PZDR.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.01.2008 20:34    #12
A ile do konca sezonu zostalo? Jak malo to poczekaj do konca - jak napisal bury_86.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.01.2008 20:35    #13
Chłopcy nie atakujcie tak kolegi. Może nie jest tak dobry jak Wy i ma długi?! Pawell pozostała Ci tylko wyprzedaż. Zacznij od najmniej przydatnych piłkarzy (rezerwy, rezerwowi) i zastąp ich młodymi, tanimi grajkami. Albo ściągaj kogoś z Free Transfer i potem sprzedawaj w świat.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bury1986 Partyzant

0
14.01.2008 00:52    #14
do karp wigilijny:
hehe ja w 1 sezonie bylem 4, a w 2 sezonie bylem 17 :/:/:/ i w finale pucharu Francji dostalem po dogrywce z Lyonem. Sam niewiem jakim cudem mnie nie zwolnili, w dodatku wydalem duzo kasy, Za to teraz w 3 sezonie idzie super. A i w 2 seoznie obiecywalem ze powalcze o mistrza.

Pawell Partyzant

0
14.01.2008 11:12    #15
Długi mam bo trochę poszalałem z transferami, a poza tym mam sporo rat do zapłacenia, które już były jak przyszedłem do klubu. Do końca sezonu został mi miesiąc i mam ok 10 mln euro długu. Mam wystawionych na sprzedaż kilku piłkarzy i tylko czekam na oferty.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
14.01.2008 17:16    #16
Nie zapomnij o zorganizowaniu ogrania tym piłkarzom (tak aby scout rywali mógł go obejrzeć w akcji). Skoro grasz Tottenhamem to powinni pykać w rezerwach. Czasem na 5-10 minut możesz któremuś dać szansę w meczu pierwszego zespołu. Ustaw im niepotrzebny klubowi i w pierwszym dniu okienka zaproponuj innym klubom. Pamiętaj! Rzadko oferty przychodzą same z siebie. O sprzedaż za godną cenę (interesuje Cię napewno najwyższa) też trzeba siępostarać.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution