Budżet płacowy

Cannigia10 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2008, 14:19    Pytanie
hej:P Mam problem. W Wiśle w sezonie 2010/2011 mam kilku już na skalę europejską zawodników. I tak dwóch z nich nie chce przedłużyć kontraktu. Czy istnieje mozliwość zatrzymania go? Czy lepiej teraz go sprzedać z zyskiem ,zanim odejdzie za darmo?
2 pytanie to w jaki spobós można zmniejszyć budżet płacowy?? Obecnie przekraczam go o 88 tys. zł. Czy nic oprócz redukcji pensji nie da się zrobić?

0
18.01.2008 15:05    #10
tak straciłem Andrade, który po odejscie za free teraz kosztuje 38 mln złotych.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
18.01.2008 15:07    #11
1. wystwaiaj go w pierwszym skladzie, czest chwal jego gre. jezeli to niepmoze to sprzedaj go z duzym zyskiem
2.sprobuj zamienic budzet placowy z transferowego, jezeli to niepkmoze to pozwalniaj nie potrzebnych ci zawodnikow.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2008 15:08    #12
To nie daj sie drugi raz wydymac, tylko wypromuj cwaniaka i pusc na Zachod budujac sobie z kasy za niego stadion i boiska treningowe=)

Mi sie raz taka sytuacja zdarzyla, lecz sam zawinilem - trzeba bylo sprzedawac. Poza tym pamietaj - z niewolnika nie ma pracownika.

A tak ogolniej juz, to stwierdzic nalezy, ze kwestia finansow od lat pozostaje niedopracowana w FMie..
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

0
18.01.2008 15:09    #13
tylko wiecie mówimy teraz o piłkarzach z Włoch( z klubów takich jak Torino czy Pescara) i Francji(Lille,Monaco,Strasbourg).Co prawda są to młodzi zawodnicy, bo średnia zespołu to 22 lata. Ale Ci zawodnicy tworzą ten zespół. zdominowałem kraj: w ciagu 3 sezonów zdobyłem praktycznie takim młodym zepołem 3xLiga,3xSPP,2xPL 1xPuchar Polski, faza gr. Lm i 1/2 Uefa. Szkoda mi ich:/

0
18.01.2008 15:10    #14
tak samo przed sezonem zarząd dał mi 22 mln złotych na transfery.Do tej pory ich nie dostałem, a mam listopad.

baran27 Partyzant

0
18.01.2008 15:16    #15
Ja kontraktow pilnuje jak oka w glowie.W marcu co roku przedluzam z kim sie tylko da o ile nie chce za duzej podwyzki.A jak ktos ma kontrakt na 2 lata to juz wtedy zaczynam negocjacje.Przede wszytkim jak zawodnik chce odejsc i chce na liste to zawsze wystawiaj.Prawie zawsze po czasie pojawia sie ze zawodnik chce zostac w klubie.Wtedy jest szansa podpisac kontrakt.Jak zostaje rok kontraktu nawet sie nie zastawiam i w lecie sprzedaje przynajmniej kasa jest.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.