bundesliga spełnieniem marzeń ?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2008, 15:54    Pytanie
Czy bundesliga może być dla piłkarzy spełnieniem marzeń ?
czy będą oni chcieli w niej grać równie chętnie co w lidze włoskiej angielskiej czy hiszpańskiej?

Chcę zacząć grać Borussiom Dortmund i chciałbym się dowiedzieć czy moi piłkarze będą chcieli emigrować do ,, silniejszych '' lig czy będą wierni mojemu klubowi
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
18.01.2008 15:57    #1
a dlaczego nie? wielu pilkarzy przejdzie do tak dobrego klubu. w fm07 gralem borussia dortmund i w drugim sezonie dry doszedlem do 1/4 ligi mistrzow po drodze pokonuja m.in. inter 3-0. wiekszosc pilkarzy zoltych nie robi jakis problemow, ze chce odejsc. po pierwszym sezonie spokojnie mozna sie wzmocnic kilkoma dobrymi i ciekawymi graczami, jezeli oczywiscie zajmie sie dobre miejsce w lidze. powodzenia i zycze sukcesow !!!

0
18.01.2008 15:58    #2
Tyle że ja nie chcę być 2 bayernem i nie chcę sprowadzać uznanych graczy
raczej młode talenty :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

bartek.janusz16 Partyzant

0
18.01.2008 15:59    #3
w borussi jest kilku graczy co chcieli by odejść na początku. Bundesliga jest mocną ligą 4 na świecie , musisz odnosić sukcesy , wiadomo , że zawodnicy będą chcieli odejść ale jak będziesz mocny to i lepsi będą chcieli przyjść. Dla najlepszego zawodnika np. z Rumuni bundesliga jest spełnieniem marzeń , a z takimi grajkami masz szanse coś osiągnąć

Ps.wykreuj Błaszczykowskiego

0
18.01.2008 16:01    #4
prawa stronka będzie wyglądać tak Błaszczykowski - - - - - - -> angulo xD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

bartix94 Młody aktywista

0
18.01.2008 16:02    #5
jak dużo osiągniesz, to jakiś zawodnik może ci powiedzieć, ze w obecnym klubie osiągnął już wszystko i chce odejść do większego.

0
18.01.2008 16:04    #6
i właśnie tego się boję

chciałbym żeby mój cały skład był w takich przywiązanych do klubu piłkarzach jak maldini czy scholes :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2008 16:06    #7
Kazdy chyba na tej stronie chce sprowadzac 'mlode talenty', takze specjalnie oryginalny nie jestes=) Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiazan kadrowych, ze za pomoca gowniarzerii lat 19 - 21 wygrywa sie LM, ale to temat na osobna dyskusje.

W kazdym razie - z Bundesligi raczej sie nie ucieka, choc nie jest to najbardziej atrakcyjna liga swiata. Ale jak bedziesz stawial sobie ambitne cele i osiagal je, to nie bedziesz mial problemu z odchodzacymi z klubu pilkarzami.

BTW -> Burussią, nie Borussiom
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2008 16:07    #8
takiego skladu nie da sie praktycznie zbudowac. Poza tym, nie dasz rady zrobic tego za pomoca samych dzieciakow, bo pewnie wiekszosc z nich (albo czesc przynajmniej) to beda poludniowcy, a ci to niespecjalnie sa w typie Scholesa czy Maldiniego
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

0
18.01.2008 16:08    #9
no wiesz ja znam takie osoby które sprowadzają tylko znane nazwiska jak quaresma tevez..........
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.