bundesliga spełnieniem marzeń ?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2008, 15:54    Pytanie
Czy bundesliga może być dla piłkarzy spełnieniem marzeń ?
czy będą oni chcieli w niej grać równie chętnie co w lidze włoskiej angielskiej czy hiszpańskiej?

Chcę zacząć grać Borussiom Dortmund i chciałbym się dowiedzieć czy moi piłkarze będą chcieli emigrować do ,, silniejszych '' lig czy będą wierni mojemu klubowi
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

0
18.01.2008 16:11    #1
na południu leżą włochy a o ile wiem to maldini jest włochem :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2008 16:13    #2
mowiac poludniowcy mialem na mysli obywateli ameryki poludniowej i srodkowej oraz Portugalczykow i Hiszpanczykow.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

0
18.01.2008 16:15    #3
A ja czytajac artykuly, komentarze i dzial Talenty dochodze do wniosku, ze w przypadku znacznej wiekszosci gra polega na tym, zeby sobie na poczatek nakupowac mlodych kozakow bo znamy ich PA, CA i inne takie, a potem (z reguly bardzo podobnym skladem przy prowadzeniu kazdego zespolu) wygrywamy co leci...
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

0
18.01.2008 16:18    #4
Ja akurat z działu talenty zbyt często nie korzystam , a jeśli podeślę komuś z redakcji jakiś talent to nie sprawdzam jego ca i pa bo na h*j mi to
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
18.01.2008 16:59    #5
Ojj Gent jakos Ci nie wierze ze nie sprawdzasz ;]

oldgunz - Hiszpanow jak cos ;p ale to taka mala dygresja...

0
18.01.2008 17:03    #6
Ojj Pawisco uwierz bo nie sprawdzam bo mnie to nie interesuje
od tego mam scoutów i siebie samego żeby znajdować ciekawych piłkarzy
jak znajduję to jazda na 3 tygodniowe testy - jakieś mecze towarzyskie turnieje i widzę czy piłkarz mi się podoba xD to staram się z nim podpisać umowę
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Lesio Partyzant

0
18.01.2008 17:06    #7
******** oldgunz *********
To chyba najlepsza wypowiedź jaką ostatnio czytałem!!!!!!!!!!!
Jak się kiedyś wziąłem za oglądanie działu "rekordy, przechwałki", to tam same Nicolasy Milany, Omary Andrade, Kisliyaki ...itp, przecież to jest śmieszne, nie ma się absolutnie czym chwalić, jak sobie kupisz jakiegoś piłkarza co do którego wiesz, jaki będzie jego poziom, i że będziesz miał go za grosze!
W taki sposób, to można i Gryfem Wejherowo zdobyć Ligę Mistrzów!
Tylko nie wiem czy przynosi to chwałę i radość z gry?
Na pewno NIE!
Dlatego zawsze śmieszą mnie ludzie co korzystają z TALENTÓW, jakichś treningów TUGA, gotowych taktyk... a potem strugają kozaków i uważają się za Wielkich Managerów. Śmiech na sali!

boro92921 Przodownik pracy

0
18.01.2008 17:09    #8
ja gram Borussią i jeśli będziesz miał sporo kasy to myślę że każdy może do Ciebie przejść a piłkarze nie emigrują ja sprzedałem aby jednego zawodnika z mojego pierwszego składu z początku gry a poza tym jak nie zaofeuje piłkarzy innym klubom to dają ofety zapytania ja im mówię ile oczekuję i się wycofują :)

0
18.01.2008 17:13    #9
Pawisco - 'Hiszpanczykow' bylo celowo=)

Gentleman - w samym sposobie budowania druzyny opartej na mlodych pilkarzach nic zlego nie ma. Natomiast denerwujace jest:
1. chwalenie sie na Przechwalki, rekordy itp. przez niektorych turniejowiczow, ze zdobyli to, to i tamto, a kazdy z nich zdobyl to tym samym skladem=)
2. wkurza mnie skutecznosc, z jaka gowniarze w FMie moga rozprawic sie z doswiadczonym skladem. Talenty sa bowiem przegiete. Spojrz jakie umiejetnosci osiagaja mlodzi zawodnicy, ktorzy na starcie maja 15 -18 lat, a jakie umiejetnosci maja obecne gwiazdy. To troche tak, jakby teraz rodzili sie znacznie lepsi pilkarze niz 5 - 10 lat temu..

- Bob Paisley

dobre? Partyzant

0
18.01.2008 17:15    #10
oldgunz ile Ty masz lat?;]

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.