WAŻNE! Przeczytaj koniecznie!

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2008, 00:39    Pytanie
Zwracam się z uprzejmą prośbą do użytkowników - zanim założycie kolejny temat, zastanówcie się czy warto! W dniu wczorajszym zamknięto w Suflerze z 15 tematów. Myślałem, że to moich kolegów z redakcji poniosło, ale w 100% zgadzam się z ich decyzjami. Zakładacie tematy o wszystkim - o stronach, gdzie można znaleźć aktualne transfery; o tym, że nie wiecie kim rozpocząć grę w FM-a; jak dodać talent itd. itd.

Wiem, że nieraz wygodniej rzucić jakiś temat w Suflerze i czekać na odpowiedzi, ale połowę z tych problemów rozwiąże Wam choćby Google. Wiele odpowiedzi znajdziecie też w FAQ. No a tak na zakończenie... przemyślcie nieraz pytania, bo spotykam tematy, gdzie autorzy sami po kilku postach wpadają na rozwiązanie, albo okazuje się, że coś im się pomyliło czy wydawało. Bardzo prosimy o przestrzeganie zasad. Nie chcemy "sypać" reakcjonistami czy - w ostateczności - banami, ale niebawem do tego dojdzie. Zależy nam, żeby Sufler pomagał, a nie przeszkadzał. Przejrzenie kilkunastu tematów, gdzie połowa nie ma nawet sensownie napisanego tytułu nie jest przyjemnością.

Edyta: Jak już dodajecie tamaty o bugach to wrzucajcie screeny. Czytam ten o "karnym i dwóch bramkarzach" i się zastanawiam czy może autora fantazja nie ponosi. Ciężko zrobić screena, przecież jest opcja załączania obrazków. Jak już chcecie, żeby ktoś Wam pomógł/wyjaśnił to starajcie się napisać o co chodzi o w miarę możliwości zobrazować problem.

Actimel Młody aktywista

0
21.01.2008 07:12    #1
Jestem ZA !

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
21.01.2008 08:04    #2
Zgadzam się. Ale na Suflerze było tak zawsze...niestety i nie wiem czy ten apel coś da.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
21.01.2008 09:17    #3
zgadzam się. ostatnio widziałem chyba 10 tematów zamkniętych pod rząd i to mnie zdenerwowało

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
21.01.2008 09:22    #4
zgadzam sie. ale admini powinni byc bardziej ostrzejsi ( chyba tak sie pisze). ktos zalozyl glupi temat-reakcjon, a potem ban. tylko straszycie i upominacie, a nic to nie daje. i na przykladzie pucka pisze, ze jak ktos go publicznie wyzywa to powinien dostac reakcjona i moze pomoze.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
21.01.2008 09:27    #5
Pucek zapewne wyzywa dlatego, że denerwujecie go tymi idiotycznymi tematami. Powtarzam: mnie to też denerwuje!

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 12:05    #6
No to może sciągniecie mi pomarańcz, bo mam ją już ponad miesiąc

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
21.01.2008 12:15    #7
Przeczytaj zasady. Podpowiem, biały napis, obok niebieskiego FAQ, paragraf ostrzeżenia i kary, punkt 5. Chociażby dlatego, że nie czytasz takich rzeczy nie zasługujesz na zdjęcie. Przeczytaj, zaakceptuj, pokochaj jak własne i zastosuj się.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 12:34    #8
Nie będę się prosił xP a w porównaniu do innych osób regulamin przeczytałem

omega Młody aktywista

0
21.01.2008 13:28    #9
czlowieku sam sobie przeczysz mowisz ze przeczytales a juz ktos ci chwile wczesniej wytknal ze jednak nie czytales badz co gorsza czytales i nic nie zrozumiales!
co do aplu to szkoda tylko ze tak pozno:P ofc ZA:) aczkolwiek szkoda jeszcze ze ludzie zlapani na piraci badz wszystko an to wskazuje ze maja pirata dalej maja dostep do suflera na "zwyklym" nicku

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.