WAŻNE! Przeczytaj koniecznie!

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2008, 00:39    Pytanie
Zwracam się z uprzejmą prośbą do użytkowników - zanim założycie kolejny temat, zastanówcie się czy warto! W dniu wczorajszym zamknięto w Suflerze z 15 tematów. Myślałem, że to moich kolegów z redakcji poniosło, ale w 100% zgadzam się z ich decyzjami. Zakładacie tematy o wszystkim - o stronach, gdzie można znaleźć aktualne transfery; o tym, że nie wiecie kim rozpocząć grę w FM-a; jak dodać talent itd. itd.

Wiem, że nieraz wygodniej rzucić jakiś temat w Suflerze i czekać na odpowiedzi, ale połowę z tych problemów rozwiąże Wam choćby Google. Wiele odpowiedzi znajdziecie też w FAQ. No a tak na zakończenie... przemyślcie nieraz pytania, bo spotykam tematy, gdzie autorzy sami po kilku postach wpadają na rozwiązanie, albo okazuje się, że coś im się pomyliło czy wydawało. Bardzo prosimy o przestrzeganie zasad. Nie chcemy "sypać" reakcjonistami czy - w ostateczności - banami, ale niebawem do tego dojdzie. Zależy nam, żeby Sufler pomagał, a nie przeszkadzał. Przejrzenie kilkunastu tematów, gdzie połowa nie ma nawet sensownie napisanego tytułu nie jest przyjemnością.

Edyta: Jak już dodajecie tamaty o bugach to wrzucajcie screeny. Czytam ten o "karnym i dwóch bramkarzach" i się zastanawiam czy może autora fantazja nie ponosi. Ciężko zrobić screena, przecież jest opcja załączania obrazków. Jak już chcecie, żeby ktoś Wam pomógł/wyjaśnił to starajcie się napisać o co chodzi o w miarę możliwości zobrazować problem.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 13:40    #10
Przeczytałem ale nbie będę podawał powodów dla jakim ma być zdjęty pomarańcz bo nikt tego nie robi

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
21.01.2008 13:56    #11
Mam nadzieję, że to w jakimś stopniu pomoże, ale nie jestem pewien, niektórzy userzy zakładają drugie konto ( albo tylko jedno ) po to by zadać jakieś głupie pytanie, a potem z tego konta nie korzystają...
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.01.2008 15:20    #12
Popieram tą akcję, a najbardziej wkurzają mnie tematy o grafikę, nikomu nie chcę się poszukać w necie samemu. Czasami znajda się tacy idioci jak fl0res (celowo napisałem jego nicka, bo skoro tak chciał się na suflerze pokazać to wspominajmy o nim) którzy piszą o swoich fantazjach erotycznych. Albo któryś (nie pamiętam już kto) kiedyś zrobił temat "wróg ludu powraca!" Czasami myślę, że przez takich ludzi sufler schodzi na psy. Przez właśnie takich skończonych idiotów. Apeluję żeby takich ludzi od razu banować. A przy takich tematach nie odpowiadać, bo to ich nakręca.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

0
21.01.2008 15:28    #13
za długie

boro92921 Przodownik pracy

0
21.01.2008 15:35    #14
bardzo dobrze Perez że takie coś zamieściłeś to co widziałem na suflerze w ciągu ostatnich 2-3 dni to po prostu jakies jaja i kpiny mam nadzieję że będzie teraz lepiej

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.01.2008 15:39    #15
Chcialbym dolozyc pare slow. Kiedys byly pomysly aby nieco zmodyfikowac Suflera. Chodzi mi konkretnie o dwie rzeczy: pierwsza ktora moze nie bylaby idelana ale zeby mozna bylo w jakis sposob stworzyc system kontrol tematow. Mam tu na mysli to aby kazdy nowy temat przed pojawieniem sie na stronie zostal 'zbadany' przez kogos i dopuszczony jesli spelnialby wymogi. Na pewno byloby mniej takich idiotycznych tematow. Wady sa i to dosyc wyrazne bo Admini nie mialiby ciagle czasu na skontrolowanie kazdego nowego tematu. Ale moze da sie to jakos zalatwic? Druga rzecz - mysle ze fajna sprawa bylaby mozliwosc aby autor mogl sam zamknac swoj temat. To takie moje male sugestie.

pierdutka Przodownik pracy

0
21.01.2008 15:41    #16
boro

takie są skutki :/ Niedługo zamiast dzieci neo będą dzieci suflera :[

Lesio Partyzant

0
21.01.2008 15:52    #17
Ylv , a ty chwalisz się czy żalisz?
Zanim coś napiszesz to się zastanów co masz zamiar wyrazić, albo chociaż pomyśl (chociaż w twoim przypadku to może być dużą przeszkodą).
W dużej mierze właśnie przez takie wypowiedzi ten sufler schodzi na psy! Pełno wyzwisk, chamstwa i prostactwa! Często takie obrażanie i wyzywanie kogoś jest dużo gorsze od bezsensownych tematów. Zero jakiejkolwiek kultury słowa i zachowania.
Typowy pozer i podlizywacz.
A ten apel w obronie pucka, to już w ogóle śmiech na sali, co to pomoc w zachowaniu pozornej sprawiedliwości? Za tą nagonkę na siebie sam jest sobie winien, głupimi komentarzami, pouczeniami i łaskawym proszeniem o bana dla kogoś (z resztą ylv prezentuje czasami podobny poziom wypowiedzi).
Także zastanówcie się najpierw nad sobą, bo źdźbło w oku bliźniego zobaczycie, ale belki w swoim, to już nie?
Kiedyś z przyjemnością można było zajrzeć na sufler, dopytać się, pomóc, a teraz?
Prosicie o porządek, a sami jesteście winni temu bezładowi! śmieszne!

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 15:54    #18
problem nie tkwi w glupich tematach tylko w nas uzytkownikach!jezeli kazdy z nas nie odpowiada byl na tematy typu "jakiego lewego pomocnika polecacie do realu" a w tego typu tematach 10 odpowiedzi ze to nie na sufler,10 mowi ze najlepszy na ta pozycje jest adam malysz bo chca sie popisac wiedza na temat pilki noznej,10 naskakuje na autora i syf jak(epitet)wiec niech kazdy pilnuje siebie a nie inna osobe!pewnie mi sie oberwie za ta uwage.pozdrawiam

Visioner Przodownik pracy

0
21.01.2008 15:56    #19
no racja, ale zauwazylem, ze ostatnio pojawilo sie duzo nowych uzytkownikow, wiec troche wyrozumialosci ;)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.