WAŻNE! Przeczytaj koniecznie!

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2008, 00:39    Pytanie
Zwracam się z uprzejmą prośbą do użytkowników - zanim założycie kolejny temat, zastanówcie się czy warto! W dniu wczorajszym zamknięto w Suflerze z 15 tematów. Myślałem, że to moich kolegów z redakcji poniosło, ale w 100% zgadzam się z ich decyzjami. Zakładacie tematy o wszystkim - o stronach, gdzie można znaleźć aktualne transfery; o tym, że nie wiecie kim rozpocząć grę w FM-a; jak dodać talent itd. itd.

Wiem, że nieraz wygodniej rzucić jakiś temat w Suflerze i czekać na odpowiedzi, ale połowę z tych problemów rozwiąże Wam choćby Google. Wiele odpowiedzi znajdziecie też w FAQ. No a tak na zakończenie... przemyślcie nieraz pytania, bo spotykam tematy, gdzie autorzy sami po kilku postach wpadają na rozwiązanie, albo okazuje się, że coś im się pomyliło czy wydawało. Bardzo prosimy o przestrzeganie zasad. Nie chcemy "sypać" reakcjonistami czy - w ostateczności - banami, ale niebawem do tego dojdzie. Zależy nam, żeby Sufler pomagał, a nie przeszkadzał. Przejrzenie kilkunastu tematów, gdzie połowa nie ma nawet sensownie napisanego tytułu nie jest przyjemnością.

Edyta: Jak już dodajecie tamaty o bugach to wrzucajcie screeny. Czytam ten o "karnym i dwóch bramkarzach" i się zastanawiam czy może autora fantazja nie ponosi. Ciężko zrobić screena, przecież jest opcja załączania obrazków. Jak już chcecie, żeby ktoś Wam pomógł/wyjaśnił to starajcie się napisać o co chodzi o w miarę możliwości zobrazować problem.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 17:06    #30
mnie zadziwia to że członkow rządu jest chyba 20 a przewaznie sa nieobecni i nie w pore zamykaja tematy,wiec z mojej strony rownież apel do nich:pilnujcie porzadku

0
21.01.2008 17:09    #31
@Mariusz90 jednak nie czytales regulaminu o zdjecie reakcjonisty nie prosi sie w postach a pisze maila do administratora,ja niegdys tak zrobilem i skutek prawie natychmiastowy:)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
21.01.2008 17:11    #32
jarek19883
No właśnie. Jest ich wielu a tak mało.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Lesio Partyzant

0
21.01.2008 17:21    #33
A co to ma być Pucek?
Co to za apel?
Właśnie przez takie wypowiedzi, powtórzę: przez takie wypowiedzi ja uważam Ciebie za przydupasa i pseudointelektualistę!
Co myślisz, że twoja wypowiedz coś wnosi?
Oceniłeś wybrane przez siebie wypowiedzi swoją miarą i uważasz się za wyrocznie?
Ktoś cię o to prosił? A teraz myślisz, że jesteś fajny?
ŻENADA DO KWADRATU!
Mojej wypowiedzi nie skomentujesz, ale ważasz, że wartość mojego posta jest marna?
Bo co? Bo różni się od cukierkowatych, podlizywanych postów reszty osób?
Bo odniosłem się do Ciebie i to cię zabolało?
Nie skomentujesz, bo nie wiedziałbyś co mi odpisać!
Widzę, że ta strona to całe twoje życie, cały czas tu siedzisz! Co poświęciłeś swoje życie dla gry? Ciekawe, czy w ogóle do łazienki chodzisz?
Pucek- czyli ktoś kto się pucuje!
I tyle w temacie!

Pucek Stachanowiec

0
21.01.2008 17:27    #34
Ja nie oceniałem wypowiedzi. Odniosłem się do nich. W kilku naprawdę było coś ważnego, mądrego - do przemyślenia. Twoje emanują agresją i brakiem kultury dlatego są marne i niepotrzebne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kecup9- Partyzant

0
21.01.2008 17:27    #35
Pucek

czepiaja sie ciebie bo uwazasz sie za najlepszego co ty napiszesz to jest prawda i jest najlepsze nawet sam zakladasz dziwne tematy typu czemu nie ma 13 w meczach towarzyskich a nie dawno zalorzyles temat o atrybuty jakiegos trenera pare osob ci pomoglo ale dalej zle i nikt nie umie ci pomoc bo to musi byc czarno na bialym

0
21.01.2008 17:30    #36
w tym momencie powinien wpasc czlonek rzadu i zakonczyc wsza dyskusje!robicie dokladnie to o co perez prosil zeby nie robic!brawo wspaniale chlopaki!

Pucek Stachanowiec

0
21.01.2008 17:33    #37
Myślę, że w tym temacie jednak można się odnieść do czegoś co można nazwać "Sposobem pojmowania Suflera". Skomentowałem wypowiedzi innych. Mam nadzieję, że z tej dyskusji coś wynikinie. Coś co pozwoli zaprowadzić porządek oraz normalność. Bo nie chodzi tu o jakieś rzeczy z kosmosu a normalność.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2008 17:41    #38
Każdy kto chcę aby został mu zdjęty reakcjionista piszę w jakimś temacie i to jest zwrot grzecznościowy a nie prośba, chyba nie napisze zdejmijcie reakcjoniste!

kecup9- Partyzant

0
21.01.2008 17:43    #39
mariusz dziwi mnie bo Pucek raz prosil o zdjecie reakcjonisty w temacie zasady i mu zdjeli a tobie nie dla mnie troche dziwne choc nie do konca

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.