Zagłębie Lubin i Widzew w II Lidze:):)

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2008, 19:03    Pytanie
Pewnie wielu z Was czytając tytuł tego tematu pomyślało sobie:
"Jakieś dziecko neo chce sie podniecić tym, że 2 kluby zostały zdegradowane za korupcje", ale w tym temacie mi o to ni chodzi.
Chciałbym się dowiedzieć, czy w nadchodzącym patchu, który wyjdzie najprawdopodobniej w lutym bedzie uwzględniony spadek obydwu klubów, a jak tak to jak to będzie bo:
Grając teraz na patchu 8.01 trzy ostatnie miejsca zajęły Polonia Bytom, Groclin, Łks, ale że za korupcje zostało ukarane Zagłebie S. to zostało ono automatycznie przesunięte na ostatnie miejsce i wszystko wyglądało tak
16. Zagłebie S.
15. ŁKS.
14.Groclin
także Polonia Bytom została uratowana bez koniecznośći grania w barazach, a tą szanse miał Groclin (jednak jej nie wykorzystał przegrał z Polonią Warszawa w dwumeczu bagatela 6:1) i właśnie czy jak zostanie do tego wszystkiego uwzględnione w patchu spadem Zagłebia S. Zagłębia L. i Widzewa to sie okaże że z Polskiej 1 ligi nie spadnie nikt, już się w tym wszystkim pogubiłem. Mam nadzieje że ktoś mi to wszystko wyjaśni.
P.S. Pytanie czy doszedł do redakcji mój mail z Facepackiem Groclinu wysłałem go na

Dereds Przodownik pracy

0
25.01.2008 20:10    #10
Ej to nie mam sensu mówić kto powinien zostac a kto spaśc, ponieważ jesteśmy fanami róźnych klubów Dawvid nie chce spadku Zagłebia a kto inny chce i tak wkółko a to nie jest forum, żęby o tym pisać

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.01.2008 20:11    #11
szczerze mowiac nie wiem po co autorowi tematu ta informacja.
Myślę ze to nie bedzie uwzglednione w patchu
ps.jestem za zbiorowoscia,ukarac caly klub lacznie z zarzadem bioracym udzial

David93 Partyzant

0
25.01.2008 20:13    #12
Dobra idziemy z tym na forum :P

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.01.2008 20:15    #13
David93 - nie jestem ani przeciwnikiem Widzewa, ani fanem Zagłębia jednak coś Ci powiem. Twoim zdaniem Zagłębie powinno zostać w lidze? To by znaczyło, że w polskim futbolu nie ma sprawiedliwości. We Włoszech dobrze to zrobili. Wywalili Juventus i nie patrzyli, czy to gigant, czy słaby klub. Po prostu. I chciałbym, aby taka zasada była stosowana w Polsce. Nawet gdyby Wisła, Lech czy Legia kupowały mecze (mówię, oczywiście teoretycznie) to jedyną możliwością byłaby ich degradacja. Jak każdy to każdy. Nie ma podziału na równych i równiejszych. Okej, ale teraz koniec tego gadania o futbolu, bo pomarańcz mnie pogrubia ;D.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.01.2008 20:16    #14
To ma związek z pytaniem. Otóż według mnie NIE uwzględnią tego w patchu ponieważ, jak wcześniej wspomniałem, Zagłębie zamierza się odwoływać i nie jest pewne, czy np. nie dostaną mniejszego wyroku.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.01.2008 20:58    #15
Nie wiem dlaczego dopiero teraz część społeczeństwa nie zgadza się z karami. Jak została zdegradowana Arka czy Łęczna nikt nie robił wielkiej afery, bo oni kupili mecze. A teraz jak Widzew zdegradowali a po nim Zagłębie nikomu nie pasuje Tomczak i inni, a dlaczego nikt wcześniej o tym nie mówił? Boniek doskonale wiedział o tym że Widzew kupuje mecze ,,Jeżeli my spadniemy to wraz z nami spadnie cała liga" to jest potwierdzeniem tego że jest winny i wiedział o korupcji. Wielkie zagłębie, klub który utrzymuje państwo myślało że wywinie się spod kary, kupili jak dobrze pamiętam 9 bądź 12 meczy dzięki którym awansowali i co mieli za to dostać ujemne punkty? To nie my a tamci! Tak kluby się tłumaczyły, zgadzam się z tym, ale za to nie odpowiadają poszczególne osoby tylko KLUB, tak samo jak było to we Włoszech. Była duża afera po degradacji Juventusu i co? Nie przywrócili ich do Serie A. Mam nadzieje że to samo będzie z 2 zdegradowanymi w ostatnim czasie klubami, tak jak miało to miejsce z poprzednimi.

David93 mimo że jestem z Poznania i powinienem życzyć Legii zdegradowania i cieszył bym się z ich spadku jest to niemożliwe! Według ustaleń Wisła i Legia jedynie nie kupiły meczu! A Lech ustawił ,,jedynie" jedno spotkanie.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
25.01.2008 21:16    #16
Myślę że na pewno ich w patchu nie zdegradują.Raz że to jeszcze nie jest do końca pewne a dwa że w tej części FM by to zabiło radość z gry.Np. obejmując Zagłębie które gra w LM wiemy że za parę miesięcy spadniemy.Więc jeśli te kluby rzeczywiście zostaną zdegradowane to zostanie to najprawdopodobniej uwzględnione dopiero w FM 2009.

David93 Partyzant

0
25.01.2008 21:21    #17
Nie no robcie takiego halo to tylko bylo moje zdanie choc mozna by zrobic taki temat na forum. Panie Mariuszu90 Lech nie ustawil tego spotkania z Legia bo chodzilo o zwyciestwo Lecha lecz byl wynik 1:1. "Fryzier" sedziemu obiecywal dobra note od obserwatora. Sorki jeszcze raz za zmienienie tematu. Zaraz temacik bedzie zamkniety, ale na forum proponuje taki temat utworzyc w dziale Sport :P.

David93 Partyzant

0
25.01.2008 21:22    #18
pomylka w dziale Pilka Nozna

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.01.2008 21:24    #19
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.