DO REDAKCJI CMREV.COM

FiftyPercentSkil... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2008, 14:24    Pytanie
mam taką propozycję do wprowadzenia w życie: dział poswięcony prowadzeniu klubów. co jakiś czas mógłby pojawaiać się poradnik dotyczący jakiegoś klubu a w nim np. omówienie składu, jakie transfery zrobić, jakia taktyka pasuje itp itd. wiecie o co mi chodzi? coś podobnego co było kiedyś bodajże na stronie klubu newcastle united. Myślę, że ułatwiłoby to grę początkującym managerom :) a doświadczonych natchnęło do gry takim klubem.
czy powstanie takiego czegoś jest realne?
pozdrawiam

Mateyyy Młody aktywista

0
26.01.2008 15:17    #10
Ciekawy pomysl tylko trudny do zrealizowania... Wezmy na przyklad Anglie i jej 6 czy tam 7 lig...

FiftyPercentSkil... Partyzant

0
26.01.2008 18:15    #11
CYT:
"ile graczy tyle pomysłów na prowadzenie klubu"

no i co z tego? dajmy na to, że na stronę trafiałyby najlepsze "poradniki".

"chyba nie powiecie mi że otworzyli byście stronę z takim poradnikiem(czy jakkolwiek to nazwać) np. Barcy(czy innego klubu) w której np. user przechwala się że w ciągu 10 lat zdobył wszystko ..."

"Potem już tylko pozostaje nam chodzić dumnym jak paw i przechwalać się jak to wspaniałym managerem nie jesteśmy."

bolałoby Cię to, że się przechwala?
Czytaj ze zrozumieniem - miałoby to służyć POCZĄTKUJĄCYM graczom lub tym, którym nie idzie za bardzo...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.01.2008 18:25    #12
Napisz poradnik (był już o Newcastle więc jak będzie dobry, to będzie pewnie na stronie) i wyślij. Zobaczysz co odpiszą. W takich sprawach najlepiej pisać na maila.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2008 18:38    #13
"miałoby to służyć POCZĄTKUJĄCYM graczom lub tym, którym nie idzie za bardzo..." mało mnie to obchodzi, jak też kiedyś zaczynałem przygodę z cm/fm i jakoś sobie poradziłem bez tego typu poradników

Podtrzymuje : Poroniony pomysł ! jestem przeciwny jego wprowadzeniu !

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
26.01.2008 18:39    #14
Ale my nie jesteśmy FCMC. Być może kiedyś pomyślimy nad takimi projektami, jednak teraz mamy zdecydowanie ważniejsze rzeczy do wykonania.

czmaja Partyzant

0
26.01.2008 20:36    #15
zbyt dziwne dla mnie... po co to komu? ja zaczynałem od cm 01/02 i uczyłem się na tym grać jakoś sobie radze każdym klubem, którym gram. I też byłoby to tak jak pisze klim1981 "alt+tab to, alt+tab tamto". Trzeba się uczyć grać najlepszymi klubami a potem grać coraz słabszymi. Ja zaczynałem zabawę Celtikiem a teraz gram Huddersfield Town więc różnica jest i radzę sobie równie dobrze. A to jest:
Poroniony pomysł ! jestem przeciwny jego wprowadzeniu !

pawelek930 Partyzant

0
26.01.2008 21:04    #16
mi nie dziala update fudi&mesinho -dlaczego?????????

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
26.01.2008 22:53    #17
zakładaj osobny temat, jesli już lub szukaj w poprzednich tematach
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.01.2008 23:07    #18
Niby Club Helper to i dobry pomysł. Szczególnie pomógłby graczom mniej doświadczonym, ale od kogo się lepiej nauczysz jak nie od siebie. Każdy ma swój styl i prowadzi zespół jak chce. Tak najwięcej się nauczy. A takie propozycje to chyba na maila

m-a-t-t-e-o Partyzant

0
27.01.2008 02:04    #19
Piszecie że przydałoby się to początkującym, tak?

Jest tu już kilka odpowiedzi... Niektórzy piszą że na pewno by się przydało początkującym, inn piszą że mogliby coś takiego napisać, jeszcze inni że to nie ma sensu...

Nie daje wam do myślenia że nie ma jeszcze żadnego postu "początkującego gracza" który chciałby z czegoś takiego skorzystać?

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.