On nendzy do piniendzy x)

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2008, 13:48    Pytanie
Na wstępie chciałbym wszystkim powiedzieć że nie jestem dzieckiem NEO :)

Gram sobię Fc Nantes (chyba wszyscy znają ten klub xD ) i mam drobny problem , gdyż kończę 1 sezon ( mam dokładnie 15 dzień kwietnia 2008 ) i myślę już nad wzmocnieniami swojego zespołu. Zbudowałem niezły skład z niezłymi zawodnikiami jak Bogdan Stancu Leonardo Gioda Balazs Dzsudzsak czy Marvin Angulo. Wiem , że są bardzo dobrymi zawodnikami , jednak już niedługo zespół awansuje do Lig Ę xD i wzmocnienia wydają się nieuniknione. Chciałbym sprowadzić do klubu dobrych zawodników m.in Alexandre Songa Rigoberta Songa Vassiriki Diaby czy brazylijczyk Ewerthon , który nie ma pewnego miejsca w składzie w VFB (w Zaragozie też pewnie będzie grzał ławę) .
Niestety moje marzenie o potędze nie powiodą się bez odpowiedniego budżetu .
Co mam więc zrobic , aby dostać przynajmniej 8 mln Funtów .
Wiem że mógłbym sprowadzić nikomu nieznanych zawodników , lecz ja chcę zbudować skład który będzie walczył o najwyższe cele od razu a nie za 2 czy sezony.........

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

0
27.01.2008 13:53    #1
*czy brazylijczyka Ewerthona

*za 2 czy 3 sezony

:)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 13:56    #2
Może sprzedaj kilku zawodników.Ale w sumie jak masz dobry skład...
Kiedyś jak Pogoń spadła do 4 ligi to było bodajże w latach 80 to jak awansowali do 3 ligi to dokonali znaczących wzmocnień.I potem grali tym samym składem przez trzy lat co rok awansując o klasę wyżej i w końcu zdobyli wicemistrzostwo Polski.Jak koniecznie chcesz dokonać wzmocnień to kup zawodników wyróżniających sie w 2 lidze francuskiej.Naprawdę za niedużą kasę możesz dobry zespól zmontować.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.01.2008 14:17    #3
Jak już sam nie potrafisz...to zajrzyj do talentów na CMREV i sobie wygrywaj.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
27.01.2008 14:24    #4
oj pucek ty taki zawsze jesteś czy tylko udajesz ;>

chodzi mi o to co mam zrobić żeby zwiększyć budżet na transfery a nie żebyście mi podawali talenty
weź się lecz człowieku
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
27.01.2008 14:26    #5
Bez chamstwa proszę!

Pucek Stachanowiec

0
27.01.2008 14:28    #6
Jak można zwiększyć budżet? Przecież nie jesteś nowicjuszem i sam napewno wiesz dobrze. Pytasz na siłę,

Skąd można wziąć kasę w Nantes? Trzeba albo kogoś sprzedać albo coś wygrać. Ewentualnie można prosić zarząd o kasę na transfery. Jak już tak bardzo potrzbujesz kasy to włącz sobie FMM i w okienku budżetu wpisz same dziewiątki.

Myślę, że sam potrafisz rozwiązać swój wyimaginowany problem i pytasz na siłę. Chociaż lepsze już to niż pytanie o rozwiązanie zadania.

Pozdrawiam.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
27.01.2008 14:29    #7
A jeśli chodzi o ten budżet to wiadomo im masz więcej kasy na koncie tym masz większy budżet.A żeby mieć dużo kasy to trzeba jak najwięcej wygrywać.Nie ma innego sposobu.

0
27.01.2008 14:31    #8
a sparingi z silnymi klubami coś dadzą czy nic ;>
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Pucek Stachanowiec

0
27.01.2008 14:32    #9
Dadzą Ci coś ale nie dużo. Jeżeli je przegrasz to narazisz się na spadek morale. Zyskasz pieniądze ale coś za coś. Nie zawsze jest tak prosto.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.