On nendzy do piniendzy x)

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2008, 13:48    Pytanie
Na wstępie chciałbym wszystkim powiedzieć że nie jestem dzieckiem NEO :)

Gram sobię Fc Nantes (chyba wszyscy znają ten klub xD ) i mam drobny problem , gdyż kończę 1 sezon ( mam dokładnie 15 dzień kwietnia 2008 ) i myślę już nad wzmocnieniami swojego zespołu. Zbudowałem niezły skład z niezłymi zawodnikiami jak Bogdan Stancu Leonardo Gioda Balazs Dzsudzsak czy Marvin Angulo. Wiem , że są bardzo dobrymi zawodnikami , jednak już niedługo zespół awansuje do Lig Ę xD i wzmocnienia wydają się nieuniknione. Chciałbym sprowadzić do klubu dobrych zawodników m.in Alexandre Songa Rigoberta Songa Vassiriki Diaby czy brazylijczyk Ewerthon , który nie ma pewnego miejsca w składzie w VFB (w Zaragozie też pewnie będzie grzał ławę) .
Niestety moje marzenie o potędze nie powiodą się bez odpowiedniego budżetu .
Co mam więc zrobic , aby dostać przynajmniej 8 mln Funtów .
Wiem że mógłbym sprowadzić nikomu nieznanych zawodników , lecz ja chcę zbudować skład który będzie walczył o najwyższe cele od razu a nie za 2 czy sezony.........

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 14:33    #10
Dadzą Twoja drużyna będzie lepiej przygotowana do sezonu:]
Dużo kasy jeszcze dostajesz jak na meczach masz komplet kibiców.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.01.2008 14:34    #11
dobra temat do zamknięcia
sprzedam kilku graczy , którzy nie grają :)

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

THE GUNNERS Młody aktywista

0
27.01.2008 14:37    #12
Spróbuj przelać kasę z budżetu płacowego do transferowego przez modyfikacje budżetu ;)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 14:39    #13
Tak tylko zauważ że gracze jakich chce on sprowadzić mogą sobie zażądać sporą gaże.

THE GUNNERS Młody aktywista

0
27.01.2008 14:41    #14
Nantes to nie 6 liga angielska kasy trochę mają :0 A co do tych sparingów to możesz je ze światową czołówka zorganizować i za parę meczy uzbierasz sporą sumkę ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.01.2008 14:41    #15
Czasami można ciekawych piłkarzy wypożyczyć. Ale im też trzeba zapłacić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 15:24    #16
Nooo poszukaj tez na wolnym ransferze moge sie zalozyc ze po sezonie kilku ciekawych graczy znajdziesz. No i jedz na wycieczke do Ameryki Poludniowej.

PS. Twoje pierwsze zdanie...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.