ilosc trenerow

artur78 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2008, 15:50    Pytanie
Witam. To moj pierwszy post, chociaz z suflerem jestem juz od jakiegos czasu zaprzyjazniony. chcialbym poprosic was o podzielenie sie wasza wiedza w temacie liczebnosci sztabu szkol. gram farnborough, zaczynalem w sezonie 2006/07 w 6. lidze angielskiej po kilku sezonach jestem w 3-ej ze sporymi widokami na championship. klub finansowo jest b. stabilny, kadrowo tez super, baza i szkolka robudowane (odpowiednio 16 i 6) reputacja 3365, sztab trenerski tlusty. no wlasnie - sztab - trenerow mam super ale zarzad uparcie twierdzi ze wystarczy mi jeden do tr. ogolnego. w tej chwili mam asystenta, 4 zw. trenerow i trenera br. zeby osiagnac po 5 gwiazdek potrzebuje po jednym trenerze do kazdej kategorii. mozna to jakos "naprawic"? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.01.2008 15:54    #1
Powiem Ci tak. Ilosc trenerow w klubie zalezy od takich czynnikow jak reputacja, budzet. Twoj klub poki co jeszcze w 3 lidze wiec jeszcze nie najwyzej. Gdy kasy bedzie wiecej i oczywiscie sukcesy wtedy sie to zmieni, musi zmienic. Klub majacy ambicje potrzebuje dobrego sztabu.

Użytkownik uznał post za pomocny

peterek Partyzant

0
27.01.2008 15:58    #2
z tego co wiem liczebność sztabu zależy równiez liczebnosc kadry ale te informacje nie są potwierdzone

Użytkownik uznał post za pomocny

artur78 Partyzant

0
27.01.2008 16:05    #3
kadre mam dosc waska okolo 30 graczy, kasy full - stan konta ponad 12,5 mln EUR, stadion rozbudowany. w pucharach krajowych oczywiscie tuzy z premiership rozdaja karty, ale raz na jakis czas kogos dziobne (moge sie pochwalic 2-3zwyciestwami nad zespolami z najwyzszej klasy) w nizszych pucharach FA Trophy - raz 1 miejsce, raz final po karnych w plecy, w Jonstones Cup cwiercfinal, puchar Anglii najw 6. runda 0-2 z arsenalem. w tym sezonie tylko plaga kontuzji moze mnie pozbawic awansu mam do rozegrania jeszcze kilka spotkan i napisze czy cos drgnelo

artur78 Partyzant

0
28.01.2008 00:46    #4
no i po problemie. po awansie reputacja wzrosla do ponad 4k i moge juz rozszerzyc sztab.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.