NIE NA SPRZEDAŻ!

Bodzi1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2008, 19:13    Pytanie
Mój problem wygląda tak: Po świetnym sezonie i kilku meczach następnego mój zawodnik z radością podpisał nowy 5-cio letni kontrakt ale od tego momentu zaczął grać gorzej a na dodatek po miesiącu stwierdził że chce do mocniejszego klubu. Co zrobić żeby jednak zmienił zdanie i zaczął grać tak jak przed podpisaniem kontraktu?

THE GUNNERS Młody aktywista

0
27.01.2008 19:45    #10
Zazwyczaj po jakimś czasie raz dłuższym raz krótszym przechodzi wiec jeśli to jest mega gwiazda twojego zespołu radziłbym nie sprzedawać jako przykład podam Ronaldinho, który kiedyś był bogiem teraz przechodzi kryzys ale Barcelonie bardziej sie opłaca cierpliwie poczekać niż sprzedawać bo wiedzą że trudno go będzie zastąpić ;D

Bodzi1 Partyzant

0
27.01.2008 19:51    #11
Jakbym grał barcą to nie byłoby problemu ;) Ale jesteście Polakami i znacie naszą OE ;P

THE GUNNERS Młody aktywista

0
27.01.2008 19:54    #12
To był taki przykład, który miałeś przełożyć na realia twojej rozgrywki :P

Bodzi1 Partyzant

0
27.01.2008 19:57    #13
Spoko nie jestem głupi ;p

Tzar Przodownik pracy

0
27.01.2008 21:56    #14
Bodzi1 -
piłkarz uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę. Ustaw mu status 'szerokie zaplecze zespołu' i przenieś do rezerw. W ten sposób pokażesz mu, że nie tolerujesz gwiazdorstwa (jak Mourinho). Na początku będzie się burzył, ale dość szybko mu przejdzie. Ja tak miałem z bardzo humorzastym piłkarzem i pomogło.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.