Forma i jakość gry drużyny

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2008, 12:29    Pytanie
Pytanie. Czy męczenie każdego zwycięstwa nawet ze słabeuszami, to specyfika fm 2008? czy zdarzyło się komuś np zdobyć mistrza, zwyciężając większość meczów wyraźnie (np po 3:0, 3:1, 4:0 , po 20 strzałach swojej drużyny, a 3, 4 przeciwnika)? Gram Juventusem, 1 sezon 4 miejsce (długo 2 a potem 3, ostatecznie skończyłem na 4), drugi sezon, jak na razie 2, albo 3 + 1/8 finału LM. więc efekty niezłe,ale grają beznadziejnie. Miałem np serie 7 remisów (w tym 3 ze słabeuszami), porażki po bezbarwnych meczach (tak odpadłem z romą z pucharu włoch) i każdy mecz to jest wkur.ianie się z mojej strony po czym na stadio delle alpi wygrywam 2:1 z Cagliari po wyrównanym meczu. wow!

heniek87 Partyzant

0
28.01.2008 17:26    #10
rufigekru gram JUVE i dokładnie analizując grę rywali i dobrze dobierając zawodników można niemal wszystko. na dowód załączam skreena

heniek87 Partyzant

0
28.01.2008 17:35    #11
trening napastników tuga, dobre transfery i taktyka

heniek87 Partyzant

0
28.01.2008 17:39    #12
moje transfery to:
breno genialny defensor za 6mln
adriano (wystawiony na liste przez inter) za 10
crespo, maxi rodrigez, de silvestri, mascherano za free
no i oczywiście cudowne dzieci GIOVINICO I MARCHISIO

dobre? Partyzant

0
28.01.2008 17:42    #13
wiesz co ja mialem taki przypadek 1 moja gra Wisla Krakow w fma 2008 1 sezon trudny chyba 2-3 miejsce i ciezko bylo. poniej kolejne sezony coraz lepiej mistrz LM wyjscie z grupy i takie tam. zaczelo sie w 2 sezonie trwalo caly 3 sezon i nie wiem jak by sie skonczylo :P bo mialem formata ale mialem na koncie okolo 60 meczy bez porazki;] to byla nie do wiary seria... pozniej zaczolem grac kariere zaczolem darlington 4 ligowym zespolem awansowalem wyzej,wzieli mnie pozniej do ascoli w serie a,psv no i teraz totenham i powiem Ci ze ciezko sie gralo az do momentu totenhamu ktory ma fajny sklad ale wczesniej to sie meczylem np tym psv albo ascoli gdzie mialem niezla pake. ale jak gram teraz w anglii jest latwiej moze dlatego ze mam lepszych wykonawcow;] ale trzeba analizowac gre przeciwnikow to duzo daje zwlaszcza ze slabszymi!!! nieraz wystarcy wylaczyc im z gry srodkowych i nic nie graja;] poczytaj co pisza w raportach przedmeczowych bo warto!!! ;]

jender17 Partyzant

0
28.01.2008 19:27    #14
No jak widzę na załączonych obrazkach jednak potrafisz strzelać bramki. A co do niezbyt wysokich wyników to cóż.. Ja grając Realem Madryt zwyciężam przeważnie 2-0, czasem 3-0. Tylko raz udało mi się wygrać 4-1.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.