Jaki jest najsłabszy klub?

Leeon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2008, 11:46    Pytanie
Tak jak w temacie... jaka jest według was najsłabsza drużyna? Zapewne jest to zespół z 3 ligi Irlandii Północnej, lub z ostatniej angielskiej... Jak wy uważacie? Jaka to drużyna?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
02.02.2008 11:21    #1
@ liga białoruska - wybierz sobie coś. Mam spore wątpliwości czy to temat na Sufler.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bartix94 Młody aktywista

0
02.02.2008 11:22    #2
no ale skąd my mamy to wiedzieć ??? wejdź w Fm-ie w Świat, Finanse zjedź na sam dół i możesz zobaczyć jaki klub ma najmniejsze finanse

Mateyyy Młody aktywista

0
02.02.2008 11:23    #3
A co masz ciągoty do gry słabymi druzynami? Polecam lige Dżibuti. I wnosze o Reakcjoniste.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
02.02.2008 11:24    #4
To jest pytanie nie na sufler bo równie dobrze mogę się zapytać jaki klub ma największy budzet transferowy.

Perez były Minister Literatury

0
02.02.2008 11:44    #5
Takie wnioski z przyjemnością przyjmuję :) Reakcjonista dla autora za temat, który nic nikomu nie da; temat, w którym można napisać 1000 postów i nie otrzymać żadnej konkretnej odpowiedzi.

A tak już na marginesie - jaki klub można uznać za "najsłabszy"? Grałem trochę w Conference i bez problemu można sprowadzić tam polskie gwiazdy, które sprawią, że klub będzie spisywał się świetnie. Na Ukrainie prowadziłem zespoły z kadrą kilku zawodników na początku. Wybór klubu nie zalezy tylko od finansów czy kadry. Wpływ ma też styl prowadzenia zespołu - taktyka, warunki pogodowe, przerwa między rundami, transfery (czy ktoś lubi/nie lubi). Temat zamykam, a autorowi sugeruję zajrzeć na http://www.forumcm.net/ do działu gry HC w FM 2008. Jest tam programik (jeszcze do wersji 2007), który losuje klub z tych najsłabszych (dokładnego linka nie podam, bo akurat mi forum nie działa :)).

wolek1986 Partyzant

0
02.02.2008 11:46    #6
bartix94 Jakim cudem Dariusz Stachowiak u Ciebie w przeciągu roku, mało tego po zagraniu 13 meczy ze średnią 6,8 został sprzedany za 2 mln ?? Wiem że grasz na łatce 3 liga Polska ale nawet w Portugalii to byłby problem

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.