Transfery przez FMM

gała Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2008, 09:54    Pytanie
Czy da sie robić transfery przez FMM??

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.02.2008 08:43    #10
Za to możesz sobie zrobić transfer przez Edytor - możesz tam ustawić też kiedy do ciebie przyjdzie, za jaką kwotę.

klim1981 wymienił prawie wszystko co trzeba zrobić aby przeszedł do ciebie zawodnik przez FMM. Można jeszcze dodać, że jest jeszcze "nie potrzebny klubowi".

Ale ja też tego nie polecam. Kupiłem raz tak jednego zawodnika, ale to było w FM07. To było zaraz na samym początku gry. Gdy go kupiłem, to czułem że nie mogę oszukiwać samego siebie. Zrestartowałem grę i zacząłem grę od nowa. Od tamtej pory nie używam FMM do gry. Tylko do takiego bawienia się nim :P

mlody118 Partyzant

0
03.02.2008 09:25    #11
Ja tam FMM używam teraz tylko do poprawiania błędów w grze. Np. dla Matusiaka dodaje 7 meczów i 4 bramy w reprezentacji, bo ich nie ma, albo zmieniam wzrost, wagę i nogę na prawdziwe. Wcześniej to się bawiłem jeszcze z potencjałem, ale z deczka mnie to znudziło.

Marianinho Partyzant

0
03.02.2008 09:47    #12
Oh FMM jest jak CHEAT więc nie używam i nie polecam bo to psuje świetność gry

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.02.2008 09:54    #13
THE GUNNERS - co Ciebie to obchodzi kim on gra? Zadał pytanie. Nie wiesz, to nie odpowiadaj.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.