Wasze odkrycia

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2008, 18:49    Pytanie
Witam!

W tym temacie możecie się pochwalić swoimi "superregenerantami" - zawodnikami, którzy "dorastali" w szeregach Twojego zespołu i stali się prawdziwymi gwiazdorami, mając przy tym ogromny potencjał (ale to już się sprawdza w FM Scout). Ja mogę pochwalić się jednym piłkarzem pochodzącym ze szkółki mojego klubu - w FM 2006 przytrafił mi się w Pogoni Tomasz Mazurek, którego powoli wprowadzałem do składu i już w wieku 17 lat stał się gwiazdą. Wkrótce trafił do Juventusu, choć nie chciałem go sprzedać. Odszedł za darmo, bo nie chciał przedłużyć kontraktu. Obecnie w Stali Rzeszów mam świeżo pozyskanego z Lechii Gdańsk 17-latka Marcina Zająca, który jest już nawet powoływany do reprezentacji Polski. Ma znakomite atrybuty i naprawdę mogą być z niego ludzie - obecnie wypożyczyłem go jednak do Wisły Płock, aby go ogrywał. Ma potencjał ok. 190.

[Zakładam ten temat z czystej ciekawości, a nie aby zrobić na złość moderatorom, jak tutaj niektórzy mi zarzucają. Celowo wpisałem więc w wyszukiwarkę "Wasze odkrycia" i nic takiego nie znalazłem, więc takiego tematu chyba nie było. Pod tym względem mam czyste sumienie i mam nadzieję że będzie miła dyskusja a nie kolejne, niepotrzebne uwagi bo przecież to naprawdę nie o to chodzi.]

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.02.2008 15:20    #10
gratuluje statusu "Wróg Ludu" Pozdro & Poćwicz
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

divinus Partyzant

0
03.02.2008 16:28    #11
Oj, wydaje mi się, że coraz bardziej ten portal domaga się kolejnej rewolucji. A Ci, którzy sami mienią się rewolucjonistami powielają błędy innych znanych światu rewolucjonistów. Każdy wróg ludu to rewolucjonista!

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
03.02.2008 17:29    #12
Ej, po co Wy wogóle się tu wypowiadacie? nie lepiej zostawić ten temat, on sam upadnie a autor zostanie ukarany, rozmowa w tym temacie jest zbędna.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Fenix Partyzant

0
03.02.2008 17:33    #13
A niby za co mam być ukarany, za to że chciałem dobrze??

Żal mi Was po prostu ... Nawet nie wiecie kim jestem - jak parę miesięcy temu pisałem o updacie 1995 który miał zostać wydany to nie szczędziliście wazeliny a teraz jeden błąd i nagonka ... szkoda słów ... czuję się teraz jak jakiś 12 czy 13-latek którego trzeba pouczać

Dobra zamknijcie temat jeśli jest dla Was taki potworny, najlepiej w ogóle zawieście mi całe konto - może niektórzy się wtedy uspokoją i wyluzują gatki

Fenix Partyzant

0
03.02.2008 17:34    #14
Przemus - a takim tonem to nie do mnie, tak to sobie mów do kolegów w piaskownicy, a ćwiczyć to ty powinieneś swoją wiedzę piłkarską bo z tego co widzę to nią nie imponujesz

Lepiej być kimś niż takim pospolitym człowiekiem jak chociażby ty.

rondel Ekspert

0
03.02.2008 17:37    #15
Tak mówiłęś o uptade, a gdzie on jest???
Sufler to nie forum, a kara powinna Ci to uświadomić.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

0
03.02.2008 17:40    #16
Widzisz Fenixie tu nie chodzi o to kim jesteś czy miałeś dobre chęci czy nie. Te czynniki nie mogą zmienić ZASAD panujących na Suflerze. Jeżeli to http://cmrev.com/sufler/zasady.html przeczytasz i będziesz się do tego stosował, to nie spotkasz się z przkrymi uwagami. Myślę, że po prostu mylisz Sufler z forum. I pamiętaj, że tutaj użytkownicy nie mogą Cię ukrzyżować i unicestwić, decyduje o tym moderator(rzy), zwykle są wyrozumiali. Jednak kilka podobnych przypadków może ich irytować. Przeczytaj zasady i stosuj się do nich a będzie wszystko spoko.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Fenix Partyzant

0
03.02.2008 17:57    #17
No dobra ale parę razy widziałem na tym suflerze takie "forumowe" tematy np. "Wasze rekordy" itp. Rondel - ja Tobie się nie muszę tłumaczyć, bo wszystko jest skompletowane, tyle że sama gra nie potrafi się dostosować do tego update'a - są jakieś wygórowane ceny (np. młody klose kosztuje 40 mln i tego się nie da zmienić). I odwaliłem dużo roboty więc troszkę więcej szacunku bo niektórzy tego w parę lat by nie zrobili, jak powiedział mój kolega (to jego opinia).

Lesio Partyzant

0
03.02.2008 18:34    #18
Widzisz Fenix, teraz to na tym suflerze sfora samych 9pucków, rondlów, czy czegoś w stylu ylv, samych lizotyłków i "napinaczy" jak to określiłeś :)
Sad by true!
Kiedyś tu było inaczej, ale jak wiadomo FM i strony o nim się coraz bardziej rozpowszechniły i jak to bywa za sukcesem zawsze przyplączą się... wiadomo kto!
Jak raz coś napiszesz to i po 10 razy coś powtarzają, żeby tylko punkcika dostać, a jak coś nie podpasuje, to by "Cię" udusili.
Na szczęście nie wszyscy są tacy! ufff
A ja mam nadzieje, że niedługo powstnie forum i to na tej stronce i dowartościowywanie samego siebie takich krytykantów się skończą!!!

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
03.02.2008 18:34    #19
Napisz to w temacie przechwałki i rekordy.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution