Nigdy nie zapomnę mojego pierwszego save'a z CM4... Pamiętam to jak dziś- w I sezonie Mistrzostwo Niemiec i Wygrana w Lidze Mistrzów przez Bayer Monachium, w drugim zaś II miejsce w lidze i pół finał CL.... Pamiętam także jak po kilku sezonach w FM 2005 dostałem się ŁKS'em do fazy grupowej Ligi Mistrzów (i zająłem 3 miejsce), oraz w FM 2007 jak grałem w walijskim Llanelly i mój napastnik został królem strzelców CL (chociaż odpadłem w 3 rundzie kwalifikacji)...
To były czasy... Chciałbym stworzyć moją nową historię... Nową karierę nieznanego managera który mozolnie wspina się na szczyt... Ale jakoś nie mogę.
Po kilkunastu minutach gry i po kilku meczach z ulgą wyłączam Football managera... Na razie nie potrafię sobie wybrać odpowiedniej drużyny... Jak myślicie... Co może przywrócić byłemu zagorzałemu fanowi tek gry ten zapał i utęsknienie do swojej ukochanej gry?
To były czasy... Chciałbym stworzyć moją nową historię... Nową karierę nieznanego managera który mozolnie wspina się na szczyt... Ale jakoś nie mogę.
Po kilkunastu minutach gry i po kilku meczach z ulgą wyłączam Football managera... Na razie nie potrafię sobie wybrać odpowiedniej drużyny... Jak myślicie... Co może przywrócić byłemu zagorzałemu fanowi tek gry ten zapał i utęsknienie do swojej ukochanej gry?
Najnowsze posty