Ciekawe sposoby na rozegranie rzutów rożnych.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2008, 23:12    Pytanie
Czasami rzut rożny przynosi bramkę w ostatnich minutach spotkania, czasami jest to bramka na naszą korzyść, czasami na niekorzyść. Mój zespół zdobywa czasami bramki po kornerach, jednak opiera się to na niezbyt szczegółowo ustalonej taktyce co do wykonywania tego stałego fragmentu.

Chętnie wysłucham Waszych rad. Zarówno do rozwiązywania "sytuacji rzutów rożnych" w ofensywie jaki i defensywie.

Proszę o szczegółowe rady.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Wojtinho90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
04.02.2008 18:50    #1
Aaa... Tu jeszcze coś o defensywie trzeba było napisać... Również bez żadnych kombinacji, bo to zazwyczaj źle się kończyło. Przede wszystkim zależy od stylu gry. Grając np. w Hiszpanii (technika, finezja) zazwyczaj nie ma się drągali w zespole. Zresztą tu dużo zalęży od szczęścia. Jak "kompowy" chce, to i tak strzeli ;D Np. w 90 minucie, gdy bramkarz Romy wybiegnie z bramki i zaczai się w moim polu karnym ;/ Tak moja Wisła straciła miemal pewne zwycięstwo na Stadio Olimpico w fazie grupowej LM. I nie zrobiłem wtedy S&L. To takie nawiązanie do innego topicu, za które przeprasza.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.02.2008 19:19    #2
Bardzo zaciekawily mnie sugestie uzytkownika naimad83. Skad bierzesz te informacje?

Co do tematu.. Jestem ciekaw czy da sie wrzucic pilke z kornera na 20-25 metr przed bramke prosto na noge mojego zawodnika ktory od razu oddaje strzal... Robilem tak nie raz w PES i zdobywalem fajne bramki, czy w FM mozna jakos tak ustawic..? Bo jakos nie moglem dosjc.

naimad83 Młody aktywista

0
04.02.2008 19:48    #3
Pawisco otóż to jest link do brytyjskiego forum fm.
Tu można znaleźć ciekawe tematy dotyczące taktyki.
polecam

http://www.fm-br(...)rums/...

naimad83 Młody aktywista

0
04.02.2008 19:51    #4
To jest poprany link.
Sorki za 2 posty.

http://www.fm-br(...)pic=4458

Mattii Przodownik pracy

0
04.02.2008 21:07    #5
Świetny materiał na artykuł,hmm...więc Perez chcesz napisać poradnik?

Perez były Minister Literatury

0
05.02.2008 22:49    #6
Za mało mi płacą ;) A tak poważnie, to Brudas ostatnimi czasy specjalizuje się w taktyce - może z tych postów wyciągnie jakiś wniosek. A może któryś z użytkowników będzie miał wenę i w sensowny sposób podsumuje pomysły i rozwiązania z tego tematu.

naimad83 Młody aktywista

0
05.02.2008 23:12    #7
Perez ja mogę wysłać do redakcji znalezione w internecie informacje dotyczące taktyki jest to mały zbiór zapisków.
Musiał tylko by ktoś to w jakiś odpowiedni sposób streścić.
Między innymi zapiski wykonywania rzutów rożnych, wolnych, autów itp.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.