czesc gram korona kielce 5sezonik(co roku wychodze z grupy LM,mam niezlo pake)a wtym 5 sezonie niespodziewanie gram o final z ajaxsem(bylem caly chepi bo gdy przeglodalem ich sklad to stwierdzilem ze niemajo lebszych zawodnikow niz ja).Na wyjezdzie 2:3 umnie 3:1 i eksplozjia radosci,sejwuje odrazu(bo wczesniej pisalem ze mam problem,blad aplikacji....i robie sejwy praktycznie co mecz)patrze a tam wynik 1:1!!!(gdy robilem sejwa bylem taki chepi ze niespojzalem na wynik) i niema korony w finale,z dwa sezony wczesniej tez mi sie tak zdazylo ale w lidze polskiej(ale to nie ta ranga meczu).Gram na orginalnej wersji gry bez patcha i mam petanko cze taz wam sie tak zdazalo ze po meczu wyskakuje inny wunik?...I jeszcze inna sprawa reprezetacji,bylo juz pisane ze na euro graja slabeusze czy ten blad bedzie juz zawsze jak niewgram patcha,objolem tez kadre w 2011 ale oczywiscie gospodazy brak w finalach, mistrzem Euro2012 Estonia!!! to jak w eliminaciach do euro2016 bede ostatni w grupie to zagram nanich?(jestem ciekawy,musze sprobowac) pozdrowionka.
Najnowsze posty