Czy można przewidzieć końcowy wynik w czasie meczu? Owszem! bug...?

il Genio Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2008, 09:48    Pytanie
Witajcie! Czy zdarzyło się wam kiedyś podczas meczu zobaczyć komentarz o ewidentnym karnym nie podyktowanym naszej druzynie? Ile razy zdarzyło się wam w takiej sytuacji wygrać mecz? lub odwrotna sytuacja, gdy dotyczyła ona drużyny przeciwnej, jak często przegrywaliście ten mecz? Jest to jakiś bug? Choćbym robił wszystko to taki mecz wygrywam maksymalnie w 1 przypadku na 15... Czy macie na to jakaś rade? Czy też moze jest to bład wystepujacy tylko u mnie...

Mieciu Real M Partyzant

0
09.02.2008 21:49    #30
ja nie zauważylem w tym reguły raz nawet 3 karne mi niewykorzystali a wygrałem mecz 2:0

pardela Partyzant

0
10.02.2008 01:32    #31
z zacinaniem sie gry przy strzale na bramkę to chyba chodzi o wydajnosc kompa. jak nie masz zasr...nego dysku, obciązonego ramu to wali plynnie.ale jak cos ci dusi kompa to masz zawieszkę- pewnie chodzi o to ze gra nie jest zaplanowana od momentu kliknięcia "graj" ale cos tam sie zmienia w parametrach. i tak tez jest w 90 minucie jak i w 15. dlatego moze wkurzam sie ze nie jest tak do konca tylko komp idzie na latwiznę i wywala wynik w 75 minucie wrzucając komunikat "teraz to juz jest po meczu"

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.02.2008 08:38    #32
Z tymi "zawieszkami" moc komputera i czystość dysku nie mają nic wspólnego. Po prostu tak jest, że na każdym kompie się tak dzieje i już. Grałem na starym kompie i na nowym - nie widać żadnej różnicy w takich sytuacjach ,mimo że FM chodzi szybciej na nowszym.

@pardela - A ty sie doczepiłeś do tego "jest już po meczu":D Ostatnio grałem mecz i mi sie to pokazało przy bramce na 1-0 w 72 minucie. Potem padły jeszcze 2 gole dla mnie. Może to wynika z tego, że to był dwumecz, a tamta drużyna potrzebowała jeszcze 2 goli do awansu. To działa zarówno dla przeciwnika, jak i dla gracza. Zależy tylko w jakim kto jest aktualnie położeniu. Może nie zauważasz tego jak to ty masz wygrać. Ja nie widzę w tym żadnego oszukaństwa ze strony gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.