Pytanie! do wszystkich

btomas7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.02.2008, 16:27    Pytanie
Witam jestem tu nowy. Jestem wielkim fanem footballu i oczywiście managerów od ponad 3 lat głównie Football managera .Mam do was pytanie czy macie jakieś swoje sposoby na przyśpieszenie troche gry bądz komputera ? posiadam 512 mb ram bo to chyba jest najbardziej istotne miejsca na hdd jest wystarczająco do gry wybieram zawsze około 19 lig z 13 państw dużą baze danych i kilka dodatkowych państw bo taka baza mi wystarcza tylko wtedy troche to wszystko długo trwa ..... czasem zasypiam :P Prosze tylko o nie pisanie głupich odpowiedzi w stylu dokup sobie RAM bądz wybierz mniej lig . Z góry dziękuje

Mateyyy Młody aktywista

0
08.02.2008 14:43    #1
A jakiego masz kompa?

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.02.2008 14:52    #2
Mysle, ze odpowiedzi zebys dokupil sobie wiecej ramu badz zmniejszyl ilosc lig sa najlepszymi w twoim przypadku.

Ja mam niecale 2ghz, 512 ramu i gram 7 panstw, 9 lig, mala baza=)

Przed uruchomieniem gry mozesz wcisnac ctrl+alt+del i zwiekszyc priorytet FMa. Poza tym, przed gra powylaczac niektore procesy, ktore obciazaja Ram. Wiecej pomyslow nie mam, tym bardziej, ze grasz tyloma ligami na duzej bazie.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

btomas7 Partyzant

0
08.02.2008 14:55    #3
Czyli wychodzi na to , że wy gracie mniejszą ilością lig? komputer mam Athlon 2ghz 512 ram gforce 4 (to chyba jest nie istotne)

Perez były Minister Literatury

0
08.02.2008 14:57    #4
Reakcjonista dla autora za tytuł tematu (pytania do wszystkich to pytania do nikogo, po drugie zero związku z tematem).

Co zaś do samego tematu. Stary bez przesady. 19 lig na 512MB RAM? Ja bym góra z 8-10 lig odpalił, a i to nie wiem. Po kilku sezonach to już w ogóle będzie ledwo chodzić. Odpal ligę gdzie chcesz grać, ze 3-4 ligi (najlepiej sąsiadów, rynek transferowy lepszy). Baza normalna to może jakoś wtedy pójdzie.

btomas7 Partyzant

0
08.02.2008 15:01    #5
Głównie chodzi mi o to Perez (bo i tak cały czas gram jednym klubem bądz reprezentacją) żeby byla dostępna jak największa ilość zawodników i żeby nie natykać sie na szaraków mogł bym ustawić nawet 1 lige tylko dajmy na to po 5-10 sezonach np. Obejmuje rep Czech a tam niema kto grać sama szarzyzna...

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.02.2008 15:38    #6
No raczej ze mniej lig. Poza tym - po diabla ci taka ilosc? Mam teraz sytuacje w Portugalii, prowadze Boaviste. Aktywne ligi - wszystkie 3 portugalskie, hiszpanska, dwie francuskie, angielska, wloska i polska. Zaznaczam, ze grywalne sa tylko ligi portugalskie i francuskie. Nie potrzeba mi wiekszej ilosci lig. Dodalem sobie jeszcze pilkarzy z paru afrykanskich krajow i styka.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.02.2008 15:41    #7
ja zawsze włączam sobie lige gdzie chce grać , dużą baze , piłkarzy z 6-7 dodatkowych państw i mi starczy :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Perez były Minister Literatury

0
08.02.2008 15:59    #8
Ostatnie posty związane z pożyczkami zostały usunięte. Autor radek153 dostał Reakcjonistę za pytania niezwiązane z tematem i nachalność (nikt tu nie ma obowiązku udzielania odpowiedzi i ponaglanie po 6 minutach od pytania nie wchodzi w grę). Dziękuję za uwagę.

eMiKa Młody aktywista

0
08.02.2008 16:03    #9
My również dziękujemy,temat zdecydowanie nierozwojowy i do zamkniecia.Pozdrawiam

Perez - żeby była jasność za co Reakcjonista. Serdecznie dziękujemy, ale mówienie Moderatorom czy temat jest do zamknięcia, nierozwojowy czy jeszcze coś jest całkowicie zbędne.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution