Cena zawodnika

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.02.2008, 07:47    Pytanie
Mam taki mały kłopot. Widzę słabego zawodnika, ale ma 16 lat i cena 10mln E. I wchodzę zakładkę historia i wiem, że ta cena jest za wysoka gdyż ktoś go właśnie kupił. Jednak w historii, nie zawsze jest cena, czasami jest po prostu z Chelsea do Arsenalu, ale nie ma podanej ceny. I tu się wysuwają dwa pytania.
Dlaczego cena nie zawsze widnieje w historii?
Skąd mam wiedzieć, że owa cena nie jest zbyt podbita

LOLECZeX Młody aktywista

0
12.02.2008 08:08    #1
Hmm, w updatach fanowskich autorzy po prostu przenoszą zawodnika do klubu w jakim gra teraz z tego, w którym grał wcześniej i wtedy nie ma podanej ceny. A na oryginalnej bazie gry chyba zawsze jest cena.

PS. Założę się, że grasz na updacie fanowskim... Dlatego napisałem o nim...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.02.2008 08:08    #2
Ceny nie zawsze widnieja w historii, czasami transfer odbywa sie wczesniej niz zaczales grac. Nie jestem pewny moze byc tez tak ze nie ujawniono wartosci transferu.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.02.2008 08:15    #3
Cene widac, jesli masz dana lige wlaczona. Jesli nie masz, ani nie grasz w lidze 'obok' a zawodnik nie jest wielka gwiazda - ceny nie widac.

Druga rzecz - zawodnik jest wart tyle ile za niego zaplaca. Nie ma wiec czegos takiego jak podbita cena. To co dla Ciebie moze oznaczac przeplacenie, dla innych jest okazja.

Użytkownik uznał post za pomocny

If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.02.2008 08:16    #4
Tak jak mowili moi przedmowcy pewnie grasz na Updacie, albo nie ujawniono ceny transferu. Co do drugiego pytania, możesz zorientowac sie po klubach do jakich prechodzil jesli np. ze Slaska do Gornika Zabrze to raczej ma wysokie PA, a nie, ze cena wzrosa przy transferze, ale jesli przeszedl np. z Chelsea do Barcelony to moze byc przesadzony, ale najpewniej tez ma wysokie PA, bo Barcelona by go nie kupowala gdyby mial niskie.

maillo7303304 Partyzant

0
12.02.2008 09:27    #5
LOLECZeX- nie gram na updacie fanowskim, mam najnowszego 8.01
oldgunz-chodzi mi oto, że po dwóch sezonach ceny spadają i zawodnik jest mniej wart.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.02.2008 09:40    #6
Pierwsza rzecz wyjasnil ci chyba oldgunz, co do drugiej moze to byc spowodowane tym, ze kupiono mlodego, zdolnego o duzym PA, ale od tego czasu nie gral duzo, dlatego jego cena spada, albo czesto sie zdarza w moich grach, ze jaks gwiazda jest sprzedawana do innej ligi i tam sie niesprawdza i tanieje. Czasami gdy jest duza konkurencja o danego gracza np. walczy o niego 10 klubow, bardzo czesto jest przeplacany po to aby przebic konkurentow i on nie jest warty tej sumy, wiec pozniej tanieje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.