zaproszenie do pucharu intertoto

bartek.janusz16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2008, 18:58    Pytanie
otóż gram sobie celticiem , kończe sezon , jestem 1 w ldze a tu nagle wiadomość że zostałem zaproszony do pucharu inertoto ;/ nie przyjełem . co by było jak bym przyjał ? Skoro byłem pierwszy to po co te zaproszenie ;/?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2008 19:03    #1
Nic by nie było.Do pucharu intertoto wchodzi drużyna z najwyższym miejscem w lidze z pośród tych co się zgłosili i nie startują w innych rozgrywkach europejskich(Puchar UEFA,Liga Mistrzów).

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2008 19:12    #2
Mi sie wydaje, ze pomimo tego, ze byś przyjal to zaproszenie gralbys w Lidze mistrzow. Te zaproszenia sa wysylane do czolowych druzyn w lidze przed zakonczeniem sezonu, po to, aby zorientowac sie, ktore druzyny w razie nie dostania sie do innych pucharow sa zainteresowane gra w Intertoto.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2008 19:21    #3
Zawsze jest szansa że nie wygrasz ligi ba nawet nie zajmiesz miejsca premiowanego grą w pucharach i zagrasz w Intertoto.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2008 19:30    #4
przysyłają to każdemu zespołowi w odpowiednim czasie(chyba, że juz wcześniej zapewnisz sobie udział w p. Uefa albo w LM). nie wiem jak to jest w szkocji, ale w hiszpanii jak masz w podglądzie napisane, że możesz już zająć tylko miejsca 1-6(czyli premiowane LM i p. UEFA), lub wygrasz krajowy puchar to nie dostajesz tej wiadomości. a do intertoto kwalifikuje sie najlepsza drużyna spośród tych, które znalazły się poza pucharami, a zaakceptowałą wczesniej to zaproszenie.

Pawlak Młody aktywista

0
13.02.2008 19:57    #5
a zaproszenia do pucharu intertoto zawsze przychodzą ??

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2008 20:02    #6
Nie zawsze, bi jak gralem Ślaskiem i bylem w czolowce to mi nie przyszlo. Czasem to przychodzi czasem nie. W niektorych ligach jest tak, ze druzyna z konkretnego miejsca bedzie grac w Intertoto. Oczywiscie moze odrzucic zaproszenie, ale komputerowi gracze malo kiedy to robia, wiec najczesciej np. z polskich klubow to gra zespol, ktory zajal 4 miejsce.

Adasix Partyzant

0
13.02.2008 21:20    #7
Miałem taką sytuacje. I, gdyprzyjełem grałem w LM i PI

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2008 21:30    #8
Co robiles? Nie moglo dojsc do takiej sytuacji Adasix. Skoro grales w LM, nie mogles zagrac w LM.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2008 22:21    #9
"Skoro grales w LM, nie mogles zagrac w LM." :P Chyba cuś Ci się Pawisco pomieszało ;d

Adasix kręcisz ostro, choć nie wiem po co. Gdybyś wiedział, że zwycięzcy (od niedawna już nie, ale kiedyś tak było) Pucharu Intertoto grają w PUEFA, to raczej byś tego nie napisał. Nie można przecież grać w LM i PUEFA w tym samym czasie, tego pewnie także nie wiedziałeś :)

Wracając do problemu: ja grając Aston dostałem zaproszenie do PI, a byłem na 15. miejscu w tabeli. Zapro przyjąłem, udało mi się co prawda wydostać z tamtej strefy (awansowałem do PUEFA) i nie musiałem grać w Intertoto, aczkolwiek samo zaproszenie mnie zdziwiło. W końcu prawdopodobieństwo, że będziemy najlepszym zespołem z tych, które przyjęły propozycję było znikome. Najwidoczniej takie prośby dostają najlepsze kluby danej ligi oraz te, które są na pozycji 'w okolicy' Europejskich Pucharów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.