Duże ambicje piłkarzy

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2008, 21:52    Pytanie
Witam, mam problem, właśnie awansowałem Legią do eliminacji LM. Stworzyłem dobrze funkcjonujący, zgrany zespół, ktory w lidze nie miał sobie równych. I teraz kilku kluczowych w moim dream-teamie zawodników chce odejść do większego klubu. Czy mogę ich jakoś przekonać, że warto zostać w Legii?

Piłkarze ci mają status " niezastąpiony dla klubu"

bartix94 Młody aktywista

0
16.02.2008 21:54    #1
możesz ich pochwalić w mediach, spróbować dać podwyżkę, jak osiągniesz jakiś sukces w Europie to może zostaną :) daj screena ze składem jak możesz

Użytkownik uznał post za pomocny

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.02.2008 21:58    #2
nic tak dobrze nie działa na ambicje jak kasa, najlepiej baardzo duża kasa, samo życie :D

Vanlive Partyzant

0
16.02.2008 22:02    #3
Nic dziwnego mozliwe ze maja ambicje grac o wyzsze cele albo w lepszej lidze , na to nie ma mocnych, ale mozesz ich przekonac jedynie tak jak kolega pisze podwyzka znaczna , pochwalic albo w interakcjach zaznaczac ze nikogo nie puscisz i czasem tym zawodników sie przekona, a co chyba najwazniejsze ciagle ich motywuj w czasie interakcji przed meczem

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2008 22:09    #4
Noooo, ale czasami i kasa nie pomaga... gracze sa juz wypaleni, szukaja nowej ligi, nowych wyzwan. To jest nieuniknione ale nie niemozliwe.

Arko Młody aktywista

0
16.02.2008 22:19    #5
Dzięki manadżerowie, ale chyba pomoc mi się nie przyda, bo ja pierwsze co robię jak siadam na kompa to wchodze na stronke. Się już spytałem, dostałem odpowiedzi odpalam FM wchodzę w mój zapis o nazwie " bez nazwy", a tam Real Madryt. Pytam się brata co jest. A on mi mówi, że nową grę rozpoczął i jak ją wyłączał to zapisał na moim savie( przez przypadek oczywiście). Sam nie wiem jak nie zauważył, że mi grę nadpisuje. Z początku się załamałem, ale cóż trzeba grać od nowa. Sory za jak się okazało bezsęsowne pytanie.

bartix- screenów podczas gry nie robiłem więc trudno je będzie wstawić

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.02.2008 22:30    #6
Zabiłbym bym brata w takim wypadku, gdybym go miał :). No cóż, ale mam za to siostrę...

A na przyszłość pamiętaj o robieniu screenów. Dobry screen nie zaszkodzi :D

Arko Młody aktywista

0
16.02.2008 22:32    #7
Ale skład pamiętam prawie cały
Skaba
Szala Hernani Baran Dudka

Saul Ekwueme Garguła Kiełbowicz
(Giza)

Jakiś Hiszpan Korzym

Hiszpana nie pamiętam, ale przyszedł z wolnego transferu był bardzo szybki ( 18 bodajże)
i jego nazwisko składało się z 2 wyrazów

Gizę wykupiłem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.02.2008 22:45    #8
Myślę, że temat się już lekko wyczerpał. Jednak postanowiłem napisać. Warto gdy piłkarze mają ambicjonalne problemy przywrócić ich do porządku ostrymi słowami (w stylu musisz zostać, bez gadania) niż kompromisowo wychodzić z sytuacji. Wpływ takiego zachowania na późniejsze decyzje piłkarzy (ewentulana prośba o wystawienie na sprzedaż) była korzystniejsza (chcieli zostać). Zaobserwowałem to w mojej Wisełce grając w Lidze Mistrzów.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2008 22:57    #9
W sumie jak już piłkarze się "zbuntują" to z doświadczenia wiem że lepiej ich sprzedać w myśl zasady "z niewolnika nie ma pracownika".Piłkarze którzy chcą odejść do lepszego klubu zazwyczaj zaczynają grać słabo.Poza tym jeśli rzeczywiście dobrze grają i wystawisz ich na listę transferową to zgłosi się sporo potencjalnych nabywców którzy powinni Ci zaproponować sporo więcej niż piłkarz jest wart.Miałem już tak kilka razy że grając np. Legią po sezonie musiałem sprzedawać cały skład gdyż klub a właściwie liga nie zaspokajała ambicji zawodników.Wtedy zamiast kupować gwiazdy polskich boisk inwestowałem w młodzież i po paru sezonach mój "nowy" zespół grał jeszcze lepiej niż poprzedni.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.