Jedno zdjęcie

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.02.2008, 09:21    Pytanie
Mam takie pytanie. Czy da sie zmienić zdjęcie jednego zawodnika?? Po prostu zdjęcie Oscara Ustariego mi sie nie podoba i chciałbym go zmienić.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
17.02.2008 10:03    #1
Chyba się da. Ja się na tym nie znam, ale chyba wywala się to zdjęcie, robi nowe, wrzuca do tego folderu, robi się config (albo tam wprowadza się jakieś zmiany) i chyba gotowe.

Maksymilian Partyzant

0
17.02.2008 11:43    #2
na pewno da rade , bo moj kumpel kiedys wkleił moje zdjecie do FM'a i nazywałęm sie ronaldo xD ale nie potrafi Ci dokladnie powiedziec jak to sie robi

krooger1988 Młody aktywista

0
17.02.2008 12:15    #3
A najprosciej będzie jak znajdziesz na necie face pack klubu w którym gra i wkleisz do

C: Documents and Settings User Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics*(*tworzysz ten folder)

I jak tam masz zdjecie Ustariego to poprostu wymieniasz je sobie na to ktore ci sie podoba i powinno smigac :D ale nie jestem przekonany w 100% zawsze mozesz spróbować.

R@ZoR Partyzant

0
17.02.2008 12:47    #4
Jeżeli obecna fotka jest z jakiegoś facepacka, którego ściągnąłeś to po prostu znajdź zdjęcie, które będzie ci odpowiadać i podstaw, w folderze, w którym się to "nieładne" znajduje pod tą samą nazwą za to poprzednie.
Jeżeli natomiast nie jest to ze ściągniętego facepacka to ja zawsze znajduję fotkę, obrabiam według gustu i wklejam do folderu z dowolnymi facepackami, które mam z neta. Potem w opcjach w FM-iem włączam pokazywanie ID-u zawodników. Sprawdzam jaki ID ma interesujący mnie kopacz, po czym otwieram za pomocą notatnika config, który znajduje się w folderze do którego wkleiłem nowe zdjęcie. Powielam wpis dot. zdjęcia dowolnego zawodnika w tym configu i w kopii wpisy zmieniam nazwę pliku, który ma być odczytany oraz ID zawodnika, któremu dane zdjęcie ma być przyporządkowane.
Troszkę to zawiłe, ale jak otworzysz config to łatwo wywnioskujesz o co chodzi. ;)

maillo7303304 Partyzant

0
17.02.2008 15:25    #5
niestety, nie mam facepacka, a obecne to przez FM zrobione mi się nie podoba i nie wiem jak go zmienić:)

R@ZoR Partyzant

0
17.02.2008 15:32    #6
No to zrób tak jak napisałem w drugim przypadku.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.