MANAGER NA TRYBUNACH

Mati 95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.02.2008, 15:50    Pytanie
Mam pytanie czy jak jestem(manager) bezrobotny i inny manager zostanie wywalony z klubu a ja jestem wymieniany przez media do objęcia tej posady to czy moja obecność na trybunach tego klubu na ich meczu czy to zwiekszy moje szanse na objecie klubu staja sie wieksze

Adasix Partyzant

0
17.02.2008 15:54    #1
Nie to Ci nic nie da. Jeśli wyrazisz zainteresowanie do objęcia posady to twoje szanse znacznie wzrosną :)

Bartez Przodownik pracy

0
17.02.2008 15:59    #2
Tutaj kluczowe znaczenie odgrywa Twoja reputacja i ewentualnie reputacja klubu o który się starasz. Im wyższa Twoja a niższak danego klubu, tym masz większe szanse. Przynajmniej ja takie coś zauważyłem. Choć nie zawsze jest to regułą.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
17.02.2008 17:39    #3
Nic Ci to nie da gdyż po prostu będąc na trybunach nie działasz ani na swoją rzecz ani na rzecz klubu.Liczy tu się tylko reputacja i Twoja historia trenerska.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
17.02.2008 17:55    #4
...i troche szczescia :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.