Problem z grą przez neta

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.02.2008, 11:51    Pytanie
Problem mam spory. Gram sobie z kumplem przez neta, ja Chelsea, on MU (wiem, dosyć mało ambitne, ale liczy się frajda...) i jesteśmy już w półfinale LM, trzy mecze do końca Premiership, a tu taki zonk! Wczytuje kolega dzisiaj grę, a tu nagle patrzy i ma kontrole nad OBOMA menadżerami. I swoim, i moim. I oczywiście nie może się 'odłączyć' od mojego, ani ja 'podłączyć' pod swojego. I tak tkwimy w miejscu bez wyjścia.

Wygląda to mniej więcej tak:

http://img22(...)mna2.jpg

Kolega kontroluje obu menadżerów, ja żadnego, on nie może się odłączyć od nieswojego, a ja nie mogę się podłączyć do swojego... I tak koło się zamyka.

Może zdarzyła wam się kiedyś taka sytuacja? Może jakoś da się przejść z tego stanu do normalnego grania? No bo jakoś przejście na emeryturę i tworzenie nowych profili pozostawiamy jako ostateczną ostateczność...

Z góry dzięki.

bialy13 Młody aktywista

0
27.02.2008 17:10    #1
Sprobujcie wczytać grę jeszcze raz i po nowym wczytaniu niech każdy kliknie na SWÓJ status. To powinno pomóc.

Sorgoo Partyzant

0
27.02.2008 17:17    #2
Można też zrobić tak:
Niech przełączy się na Twojego menadżera i przejdzie nim na emeryturę, a ty zrób nowego i podejmij pracę w Chelsea :PP
Chyba najprostrzy sposób.

bialy13 Młody aktywista

0
27.02.2008 17:20    #3
No ale ostateczny jak prosił o to autor:P

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.02.2008 17:27    #4
Koleś kliknął na Twojego menedżera i przejął nad nim kontrolę. Celowo czy nie, zrobił to. Niech kliknie jeszcze raz tym razem na napis gra, być może będzie się dało spowrotem uzyskać napis brak połączenia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Gumierpool Młody aktywista

0
27.02.2008 18:58    #5
9pucek, na stówę tak nie było, gdyż potem wpadliśmy na pomysł, aby kumpel przesłał mi na maila tego save'a i żebym ja go wczytał, a on się podłączył. Efekt był niemal ten sam - tym razem to ja miałem kontrolę nad oboma menadżerami.

Biały13, próbowaliśmy wielokrotnie. Zarówno jak wczytywałem save'a ja, jak i kolega. Zawsze było to samo.

W końcu zrezygnowaliśmy, przeszliśmy na emerytury i stworzyliśmy nowe profile. Trochę dziwnie się teraz gra. Niby Premiership wygrałem (wcześniej zwyciężając też w meczu o Tarczę), a kolega zgarnął Puchar Anglii i Ligę Mistrzów, ale dosyć dziwnie się czujemy, wiedząc, że to wszystko nasza zasługa, a i tak jesteśmy przez grę uważani za 'nowych'. Nawet kontraktów nie chcieli z nami początkowo przedłużyć. 'Coś' się musiało stać z save'm, ale lepsza już taka gra, niż żadna.

Mimo wszystko dzięki za pomoc.

jimmymichal Partyzant

0
25.11.2008 19:05    #6
tez właśnie miałem taki problem na szczescie mój swiatły umysł go rozwiązał:-)bierzesz tego drugiego menadzera przechodzisz nim na urlop zaznaczając "rozłącz z tym klientem sieciowym" kontynuujesz swoja druzyna i tamtem kolega moze sie znów połączyć w statusie!!!!!!!!!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.