Brak wszystkiego.

umbrela Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2008, 19:02    Pytanie
A więc tak. Ello !!! Włączam FM, tam lecą reklamy, piłeczka się ładuje, no i ok. Mam główny ekran gry (8.0.2), zaznaczę, że wcześniej dodałem uptade fudiego i messinho no i chciałem sprawdzić. Klikam nową grę, a tam nic nie ma !!! . Jest tylko ta niebieska ramka, gdzie się wybiera bazę danych i zielony pasek, gdzie powinny być napisane dostepne bzy danych. A na tym pasku nic nie ma !!! Shidt !!! Dobra. Wyłączyłem i włączyłem jeszcze raz. To samo !!! Cholera !!! Z ciekawości wczytałem nową grę. A tam co? Nic. połowy opcji nie ma. Tak jakby było tylko połowa gry. Może to mieć coś wspólnego z uptadem fudiego i messinho. Czy może źle wkleiłem. Korzstałem z videotutoriala pucka. Pomóżcie !!!!

PS. Mogę dać screeny.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
02.03.2008 19:57    #20
Skopiuj sobie grafikę i db z moich dokumentów, ewentualnie jak jeszcze chcesz to save'y z folderu games. Na przyszłość wklejaj grafikę od razu do folderu graphics bo czasami przez robienie podfolderów są kłopoty.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bartix94 Młody aktywista

0
02.03.2008 19:59    #21
możesz spróbować moją metodę. jak miałem problem z crush dumps to zrobiłem w Windowsie nowego użytkownika i na tym nowym użytkowniku grałem w Fm-a

umbrela Partyzant

0
02.03.2008 20:01    #22
O.K.
skopiowałem sobie wszytsko i usuwam.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
02.03.2008 21:06    #23
Zachowaj sobie saves. Potem odinstaluj FM, koniecznie usuń tą skórkę z folderu skins i wyczyść rejestr z wszytskich plików związanych z FM np. programem Reg Cleaner. Zainstaluj od nowa i włącz grę. Jeśli wszytsko jest ok, to zwyczajnie nie wgrywaj już tego skina. Jak dla mnie to raczej na pewno błąd ze skinem.

Frost Młody aktywista

0
02.03.2008 21:25    #24
ja mialem podobnie bo sciągnalem stroje do ligi polskiej i wszystkie stroje magica.Okazalo sie ze wlozylem to wszystko do zlego folderu i jak to usunalem z tego foldreu to wszystko bylo OK.

slawektepsa Partyzant

0
02.03.2008 21:36    #25
Takie coś ode mnie,czytając różne fora co rusz ktoś ma pytanie o jakiś problem z grą.Najczęściej padają porady typu przeinstaluj gre itp.Ja jednak chcę zwrócić Waszą uwagę na jedną jakże często pomijaną rzecz a więc stan systemu i jego wyposażenie w najnowsze aktualizacje.Przeglądarka gry oparta jest na aplecie java ,a jakże często mając do czynienia z wieloma kompami użytkowników(taka moja praca)widzę rózne zaniedbania w tym zakresie a to nie ma wcale,a to wersja stara jak świat
a to wyłaczenie w aplecie jakis opcji.Często rozwiązaniem problemu z grą nie jest jej przeinstalowanie choć to pomaga ,a dokonanie aktualizacji apletu javy w systemie,- tu uwaga ,zeby to zrobic prawidłowo wypadałoby najpierw usunąc starą wersję javy ,przeładować koniecznie system i dopiero wgrać aktualna wersje co wyeliminuje rózne błedy gdy tego nie zrobimy w tej kolejności.Nastepna sprawa do posiadanie w systemie środowiska oprogramowania Net Framework -czesto jest potrzebne do prawidłowego działania niektórych programów vide ostatni mini scout1.4 bez tego składnika nie zadziała czy też sterowniki do grafiki a zwłaszcza ich panele sterowania tez tego środowiska wymagają.Na koniec o SP2 też niejednokrotnie zdarza się mi spotykać ,ze go nie ma lub jest SP1 jeszcze.
Podsumowując ten troche przydługi post powiem jedno -do prawidłowego i bezstresowego korzystania z rozrywki jaką daje nam Fm i inne nowe gry bardzo ważną rzeczą jest posiadanie aktualnego oprogramowania sytemowego i innych firm a niestetu wiele użytkowników traktuje ten temat po macoszemu.To tak na marginesie problemów z gra takie mnie przemyslenia dopadły.
Pozdrawiam ,życzę miłego grania oby bez problemów.
Sławek

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.